L’experiència de Cal Mandó

0
Quan:
31 maig, 2021 @ 6:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2021-05-31T18:00:00+02:00
2021-05-31T18:15:00+02:00

La pagesia a Collserola: L’experiència de Cal Mandó, amb Damià Gibernet.

Sabies que a Sarrià – St. Gervasi hi ha masies i pagesia? I que es cultiven i recuperen varietats d’hortalisses autòctones? En Damià Gibernet, de la masia Cal Mandó, ens donarà a conèixer aquesta ciutat rural i com han recuperat varietats antigues com el tomàquet Mandó. Cal Mandó és una masia humil que data aproximadament de 1740, de quan a Collserola no hi havia nuclis urbans i hi havia masies escampades per tota la serralada. Des de fa més d’una dècada es dediquen a conservar la biodiversitat domèstica i cultivada fent prospeccions i conservació. D’aquest treball s’ha popularitzat el tomàquet Mandó però hi ha altres tresors que encara no s’han popularitzat com la gallina de Sant Cugat, el tomàquet tísic de Molins de rei o la col de la gitana.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/41149/pagesia-a-collserola-lexperiencia-de-cal-mando

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.