Divendres 08, desembre 2023
12.4 C
Sant Gervasi
12.3 C
Sarrià

Proteina de mar sense espina: pops, sípies i calamars de la nostra mar

0
Quan:
20 de octubre de 2023 @ 12:30 Europe/Madrid Franja horària
2023-10-20T12:30:00+02:00
2023-10-20T12:45:00+02:00

Taller de cuina: Proteina de mar sense espina: pops, sípies i calamars de la nostra mar, amb Anna Bozzano d’El Peix al Plat.

Descobrim espècies locals, menys conegudes però igualment saboroses i versàtil a la cuina per apropar-nos a un consum responsable del peix i a un coneixement conscient de la riquesa de la nostra mar.

Suplement de material: 6 €.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

Cal inscripció en línia

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/53598/taller-de-cuina-protena-de-mar-sense-sense-espina-pops-sipies-i-calamars-de-la-nostra-mar

 

Previous article Edita vídeos amb el mòbil
Next article Visita: un hort sobre el mercat!
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.