Dimarts 23, abril 2024
13.6 C
Sant Gervasi
13.6 C
Sarrià

Química i cuina per a tothom

0
Quan:
16 de juliol de 2021 @ 11:00 Europe/Madrid Franja horària
2021-07-16T11:00:00+02:00
2021-07-16T11:15:00+02:00

Activi-tasts: Química i cuina per a tothom

En aquest taller descobrirem què són els antioxidants, l’ADN, l’acidesa i com es pot mesurar en begudes i altres ingredients que trobem a la cuina, entre d’altres coses.

En col·laboració amb el Col·legi Oficial de Químics

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/41822/quimica-i-cuina-per-a-tothom

Previous article Lírica al jardí
Next article Desafiant la física
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.