Ràdio al carrer

0
Quan:
13 febrer, 2021 @ 12:00 pm – 2:00 pm Europe/Madrid Franja horària
2021-02-13T12:00:00+01:00
2021-02-13T14:00:00+01:00

Ràdio al carrer: Ràdio Farró-Ràdio comunitària de la Vil·la Urània celebra el Dia mundial de la ràdio. Seguiment en directe del programa que, posteriorment, serà emès en streaming a través de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

La Ràdio comunitària de la Vil·la Urània  té la seva concreció en Ràdio Farró. Ràdio Farró celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio emetent en directe des de l’aire lliure, a la Plaça Mañé i Flaquer, entre les 12 i les 2h aproximadament. Comptarà amb col·laboracions i també aportacions de missatges enregistrats per amics de la ràdio.

Ràdio Farró va emetre per primera vegada el 17 de desembre de 2018. Des de llavors està en un procés de consolidació i creixement. Des que la ràdio va començar a caminar s’han creat 7 programes amb un total de 59 emissions que es difonen en streaming a través de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona (els podeu escoltar a l’enllaç de XRCB).

Un dels seus objectius és ser espai de trobada entre el veïnat i voluntat de formar part de la xarxa social del Barri del Farró. En aquest sentit, recentment ha col·laborat amb l’Associació de veïns del Farró en la IX Mostra Solidària. Podeu veure, en la foto, un moment de l’entrevista que els membres de la ràdio van fer a la presidenta de l’Associació de veïns. I si voleu escoltar aquest programa podeu seguir aquest enllaç.

El Centre cívic Vil·la Urània ha organitzat diversos tallers de formació tècnica per a oferir eines i recursos a aquelles persones que vulguin fer ràdio. En aquest moment no hi ha cap taller obert per causa de les mesures de contenció de la covid, però està previst tornar-ne a programar així que es pugui.

Aquesta ràdio es regeix pel seu Reglament del projecte de ràdio comunitària de Vil·la Urània i tothom que estigui interessat en formar part del seu equip pot sol·licitar la seva adscripció amb el formulari previst per a fer-ho. Així mateix si es pretén crear o participar en un programa s’haurà d’emplenar el formulari que estableix el reglament i complir amb allò que s’hi regula. (Lloc on estan disponibles els formularis).

Plaça Mañé i Flaquer

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/39749/dia-mundial-de-la-radio

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.