Science And Songs

0
Quan:
26 de octubre de 2022 @ 19:00 Europe/Madrid Franja horària
2022-10-26T19:00:00+02:00
2022-10-26T19:15:00+02:00

Espectacle: Science And Songs. A càrrec de Victor Puntes, doctor en física i director del Grup de nanopartícules inorgàniques a l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), i Eduardo Green, músic, professor i productor discogràfic.

Science and Songs, ciència i cançons. Una exploració sobre la percepció humana de la natura. Una obra de ciència i art que evoluciona cap a un discurs filosòfic. La ciència és l’observació refinada i objectiva de la natura, a l’abast de qualsevol cervell humà. L’eina és el mètode científic, que es basa en la generació d’hipòtesis per després procedir a la seva verificació o falsificació, el que proveeix de la suficient objectivitat per la correcta anàlisi del que ens envolta. Tal racionalitat no ha de renyir amb les emocions, sinó que s’han d’acomodar les dues, les ciències i les arts, per millorar la qualitat del trànsit dels humans pel món, incloent una relació més amable amb la natura. S&S és una barreja desenfadada de belles imatges microscòpiques de la nanoescala, monòlegs sobre les coses de la natura, i cançons. Pretén així transmetre que el coneixement és un privilegi que ha de ser compartit, l’emoció de l’exploració, el plaer de la descoberta i la comunicació com a acte d’amor.

Cal inscripció en línia.

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

Activitat gratuïta

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/p/48783/alla-on-es-troben-la-ciencia-i-lart-espectacle-science-and-songs

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.