Dimecres 06, desembre 2023
8.3 C
Sant Gervasi
8.2 C
Sarrià

Tast d’aigües i la importància dels espais verds i blaus en salut

0
Quan:
19 de març de 2022 @ 11:00 Europe/Madrid Franja horària
2022-03-19T11:00:00+01:00
2022-03-19T11:15:00+01:00

Taller: Tast d’aigües i la importància dels espais verds i blaus en salut, amb ISGLOBAL

A la primera part del taller farem una degustació d’aigües per tractar de diferenciar a cegues l’aigua de l’aixeta sense filtrar, aigua de l’aixeta filtrada per Vitra, aigua de l’aixeta filtrada per Osmosis i agua embotellada. Després parlarem de l’impacte ambiental i de salut de l’aigua. A la segona part, farem una breu visita a l’espai per parlar de la importància dels espais verds i blaus (relacionats amb l’aigua) sobre la salut.

Durada del taller: una hora (35 minuts la primera part i 25 minuts la segona)

Centre Cívic L’Elèctric
carretera de Vallvidrera a Sant Cugat, km 6,5

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lelectric/p/44448/tast-daiges-i-la-importncia-dels-espais-verds-i-blaus-en-salut

Previous article Jornada dia mundial de l’aigua
Next article Treu tot el partit al teu compte de Ravelry
Avatar
Historiador, especialitzat en la història de la ciutat de Barcelona. Director de la revista L'Avenç els anys 1988 i 1989, i de Plecs d'Història Local des de 1989 fins al 1997. Com editor, he coordinat obres col·lectives com ara el Diccionari d'Història de Catalunya (1992), l'Atles d'Història de Catalunya (1995), entre altres, publicades a Edicions 62. Col·laboro en la constitució de l'Associació Cultural Casa Orlandai, de la que vaig ser el primer president, el 2007. He escrit els llibres L'Abans. Barcelona Vila de Sarrià, recull gràfic 1874-1975 (2012) i Sant Gervasi de Cassoles (2013). El 2014 vaig fundar El Jardí, aventura en què persisteixo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.