Cuina sostenible de les nostres costes

Taller: Cuina sostenible de les nostres costes, amb Anna Bozzano, d’El Peix Al Plat

Descobreix com preparar delicioses receptes amb calamar, un tresor culinari de les nostres costes. i un ingredient fresc i local que dona suport a la sostenibilitat i redueix la petjada de carboni. Aprèn tècniques culinàries en un ambient divertit i amigable mentre contribueixes a un futur més sostenible. Vine i aprèn a cuinar calamar de manera responsable i creativa.

Suplement de material: 6·€

Centre Cívic Vil·la Urània
c/ Saragossa, 29

Activitat gratuïta

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/l/13/2570/activitats-de-laula-ambiental

Data

18 oct. 2024
Caducat!

Hora

12:30 - 14:00

Categoria

Proper esdeveniment

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí