Nutrició sostenible: Escabetx d’ahir i d’avui, amb Anna Bozzano, d’El Peix al Plat

La tradició de preparar peix en escabetx té profundes arrels en diverses cultures culinàries. Gràcies a una combinació de diversos ingredients amb àcid, aquest mètode no només realça el gust del peix, sinó que també ha servit sempre com a tècnica de conservació. En aquest taller descobrirem com la versatilitat d’aquesta preparació ha contribuït a la seva popularitat al llarg del temps.

Activitat gratuïta. Suplement: 6 €

Més informació

Centre Cívic Vil·la Urània (c/ Saragossa, 29)

 

Data

28 maig 2024
Caducat!

Hora

12:00 - 13:00

Localització

Centre Cívic Vil·la Urània
Centre Cívic Vil·la Urània
Carrer Saragossa, 29

Proper esdeveniment

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí