Dimarts 05, març 2024
8.8 C
Sant Gervasi
8.7 C
Sarrià

Qui som?

El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià és un diari cooperatiu digital i de publicació mensual en paper -de distribució gratuïta- del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi. És un diari pensat en exclusiva pels barris d’aquest territori: la Bonanova, Monterols, Galvany, Turó Parc, el Farró, el Putxet, Sarrià, les Tres Torres, Pedralbes, Vallvidrera, les Planes i el Tibidabo. Els seus continguts segueixen el propòsit d’informar sobre successos i qüestions d’aquest territori, i s’obre a la col·laboració de les persones, associacions i institucions del barri que ho desitgin. El principal objectiu és el de “fer barri”, enfortir els sentiments d’identitat i de pertinença, i oferir un mitjà de comunicació de proximitat. Aquest web vol reforçar la revista en paper i aportar una dimensió digital amb dinàmica pròpia.

Com a diari gratuït, ens devem també als nostres anunciants i subscriptors, ja que ells fan possible que la revista i el web prenguin vida i en garanteixin el seu present i futur.

Edita:
Premsa local El Jardí SCCl
Som una cooperativa d’usuaris i consumidors, sense ànim de lucre, amb estatuts aprovats i registrats al Registre Territorial de Cooperatives de Catalunya.

Coordinació general:
Jesús Mestre Campi
jesus@diarieljardi.cat

Administració:
info@diarieljardi.cat

Cap de redacció 
Carme Rocamora
carme@diarieljardi.cat
redaccio@diarieljardi.cat

Disseny i maquetació
Gràcia Farràs

Disseny web
Gerard Sardà

Publicitat
Monterols, el Putxet, el Farró, Galvany, Turó Park
Josep M. Farràs
josepm@diarieljardi.cat

la Bonanova, Sarrià, les Tres Torres, Pedralbes, Vallvidrera
Enric Móra
enric@diarieljardi.cat

Col·laboradors:
Sergi Alemany
Enric Capdevila
Pol Vendrell
Roser Díaz Martín
Gràcia Farràs
M. Antònia Font Fernández
Eduard Sant Chalois
Fra Valentí Serra
M. Josep Tort
Marta Trius
Anna Vilarrasa