Qui som?

El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià és un diari cooperatiu digital i de publicació mensual en paper -de distribució gratuïta- del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi. És un diari pensat en exclusiva pels barris d’aquest territori: la Bonanova, Monterols, Galvany, Turó Parc, el Farró, el Putxet, Sarrià, les Tres Torres, Pedralbes, Vallvidrera, les Planes i el Tibidabo. Els seus continguts segueixen el propòsit d’informar sobre successos i qüestions d’aquest territori, i s’obre a la col·laboració de les persones, associacions i institucions del barri que ho desitgin. El principal objectiu és el de “fer barri”, enfortir els sentiments d’identitat i de pertinença, i oferir un mitjà de comunicació de proximitat. Aquest web vol reforçar la revista en paper i aportar una dimensió digital amb dinàmica pròpia.

Com a diari gratuït, ens devem també als nostres anunciants i subscriptors, ja que ells fan possible que la revista i el web prenguin vida i en garanteixin el seu present i futur.

Edita:
Premsa local El Jardí SCCl
Som una cooperativa d’usuaris i consumidors, sense ànim de lucre, amb estatuts aprovats i registrats al Registre Territorial de Cooperatives de Catalunya.

Coordinació general:
Jesús Mestre Campi
jesus@diarieljardi.cat

Administració:
info@diarieljardi.cat

Cap de redacció 
Carme Rocamora
carme@diarieljardi.cat
redaccio@diarieljardi.cat

Disseny i maquetació
Gràcia Farràs

Disseny web
Gerard Sardà

Publicitat
Monterols, el Putxet, el Farró, Galvany, Turó Park
Josep M. Farràs
josepm@diarieljardi.cat

la Bonanova, Sarrià, les Tres Torres, Pedralbes, Vallvidrera
Enric Móra
enric@diarieljardi.cat

Col·laboradors:
Sergi Alemany
Elena Bulet
Enric Capdevila
Juanjo Compairé
Roser Díaz Martín
Gràcia Farràs
M. Antònia Font Fernández
Ana Rubió
Eduard Sant Chalois
Fra Valentí Serra
M. Josep Tort
Marta Trius
Felipe Valenzuela
Anna Vilarrasa