Dilluns 26, febrer 2024
11.4 C
Sant Gervasi
11.3 C
Sarrià

Vols anunciar-te a El Jardí?

El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià, amb 7 anys d’experiència, ofereix diversos formats publicitaris i promocionals adaptats a les necessitats de cada client. Estudiem cada cas per oferir la promoció més adient per cada comerç o empresa. I disposem d’un departament de creativitat per fer possible formats pocs habituals. de tot el procés si és necessari. Oferim el servei de disseny d’anuncis, publireportatges i entrevistes.

A més, oferim preus especials als comerços o empreses que obren un negoci i a les entitats o iniciatives de caràcter social que siguin sòcies de Premsa Local El Jardí

El Jardí es distribueix de forma gratuïta mensualment en paper durant 11 mesos l’any -excepte l’agost-, es difón generalment la primera setmana del mes i l’àrea de distribució són tots els barris que conformen el districte de Sarrià – Sant Gervasi. La tirada és entorn dels 12.000 exemplars i comptem amb més de 200 punts distribució, 90 d’aquests amb expositors propis, a mercats, centres culturals, biblioteques, comerços de barri, centres esportius i centres mèdics, entre altres espais.

Publicitat en paper

Oferim anuncis en portada, contraportada, de pàgina sencera, ⅔ de pàgina vertical, ½ pàgina horitzontal, ½ vertical, faldons, ¼ de pàgina i d’altres formats que podem adaptar. Oferim preus desde 90€ i com més insercions es fan, són més econòmiques.

Publicitat en web

Hi ha diversos formats com billboards, leaderboards, tiles, anuncis a la home verticals o quadrats, anuncis en notícies o en l’agenda. Oferim preus des de 30€ per setmana.

Publicitat amb format especial

El Jardí ofereix el servei de ‘Branded Content’, que s’elaboren a partir del material proporcionat pel client, bé siguin textos ja elaborats que es publiquen com són en el seu origen, o a partir d’informació genèrica que convertim en notícies o reportatges.

Amb el comerç del barri

Et pots anunciar per 1€ al dia! La Guia de comerços i empreses està pensat perquè qualsevol empresa del barri es pugui promocionar tant en el paper com al web (en fase de construcció). Contractar aquestes promocions, permeten obtenir descomptes en la resta d’anuncis.

Paquets de publicitat o de continguts promocionats

Oferim paquets promocionals adaptats a les necessitats de cada client, elaborant preus més econòmics en el cas que es requereixi publicitat tant pel web com pel paper o bé ‘Branded Content’.

Contactes

Josep M.Farràs Ribas
Telèfon: 606 083 371
josepm@diarieljardi.cat
Anuncis de tot el districte
o d’altres zones de la ciutat i el país

 

Carme Rocamora
Telèfon: 639663278
carme@diarieljardi.cat
Publicitat digital

Jesús Mestre
Telèfon: 654 044 410
info@diarieljardi.cat
Coordinador general