Divendres 24, maig 2024
19.6 C
Sant Gervasi
19.6 C
Sarrià

La teva sensibilitat, la teva força

Taller: La teva sensibilitat, la teva força, amb Clara Orti Llovich.

Durant dècades, a la nostra societat, s’ha vinculat sensibilitat a debilitat, a fragilitat, a vulnerabilitat. Però els temps estan canviant i cada cop hi ha més consciència, no només de l’arrel biològica de la sensibilitat, sinó de la força i el regal que rau en ella.

Per contactar amb aquesta força necessitem connectar amb aquesta part de nosaltres. La part més sensible que conté fragilitat i força a parts iguals. La part des d’on sentim plenament, des d’on connectem amb sensacions i emocions que a vegades resten amagades, no acollides; per posar-los cara i ulls i poder sortir al món com a éssers humans més complets, més humans, més poderosos.

La sessió és un viatge de connexió amb la sensibilitat a través del cos i de l’art; partint del cos que és d’on neix biològicament la sensibilitat; a fi de cuidar aquesta part de nosaltres per créixer i expandir-nos des d’aquí. Perquè el món ho necessita, i nosaltres també.

Un taller a càrrec de Clara Orti Llovich, @clara.ortillovich, coach i terapeuta creativa, co-fundadora de l’Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat, on farem dinàmiques de cos, dansa i art per explorar la sensibilitat, acollir-la, integrar-la i dur-la al món.

Durada d’aproximadament 2 hores.

Aquesta activitat forma part del cicle de tallers organitzat per “Moviment Astral” i està inclosa com una de les iniciatives que la Casa del Silenci programa habitualment entorn de l’eix vertebrador del concepte de silenci, en tots els seus vessants.

La Casa del Silenci és una associació des de la qual vetllem per la difusió dels valors del silenci en la vida individual i col·lectiva i per la denúncia dels silencis obligats. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

Casa del Silenci
c/ Manacor, 1

Aportació: 15 €

Inscripcions i informació: movimentastral@gmail.com

Enllaç: https://casadelsilenciblog.wordpress.com/tallers/

Data

maig 19 2024
Caducat!

Hora

11:30 - 13:30

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.