Dissabte 12, octubre 2024
21.7 C
Sant Gervasi
21.6 C
Sarrià

Nutrició sostenible: Escabetx d’ahir i d’avui, amb Anna Bozzano, d’El Peix al Plat

La tradició de preparar peix en escabetx té profundes arrels en diverses cultures culinàries. Gràcies a una combinació de diversos ingredients amb àcid, aquest mètode no només realça el gust del peix, sinó que també ha servit sempre com a tècnica de conservació. En aquest taller descobrirem com la versatilitat d’aquesta preparació ha contribuït a la seva popularitat al llarg del temps.

Activitat gratuïta. Suplement: 6 €

Més informació

Centre Cívic Vil·la Urània (c/ Saragossa, 29)

 

Data

28 maig 2024
Caducat!

Hora

12:00 - 13:00

Localització

Centre Cívic Vil·la Urània
Centre Cívic Vil·la Urània
Carrer Saragossa, 29

Proper esdeveniment

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.