26.8 C
Sant Gervasi
| Diumenge 26 de setembre de 2021 |
Publicitat

Batlle rebutja crear un grup de treball per abordar un equipament a Can Ferrer, a proposta de JxCat

El regidor ha assegurat que l'edifici no presenta condicions per pensar en els seus usos, i JxCat ha criticat la manca d'equipaments a Sant Gervasi

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Societat

Carme Rocamora

El Govern municipal a Sarrià – Sant Gervasi ha rebutjat crear un grup de treball on hi participin veïns i entitats de la zona de Galvany, a més de grups municipals, que tracti actuacions a dur a terme a l’edifici de l’interior dels Jardins de Can Ferrer, a proposta de JxCat, que ho ha presentat al Consell Plenari d’aquest dimarts a través d’un prec. Batlle ha dit que per l’estat actual de l’edifici no es pot fer cap equipament, i davant la insistència de la consellera de JxCat Montse Martín i de l’Associació de Veïns de Sant Gervasi Sud a crear el grup de treball, se ha reafirmat en rebutjar-ho, i ha dit que es limitarà a dialogar amb els veïns.

Segons JxCat és necessari crear un equipament per al barri en aquest edifici, atenent que la zona de Sant Gervasi Sud i Galvany pateixen un dèficit d’equipaments municipals, un reclam que l’Associació de Veïns de Sant Gervasi Sud ha emfatitzat.

JxCat també ha presentat una proposició reclamant que el Govern municipal del Districte creï abans del proper plenari un grup de treballl on hi participi el veïnat, les entitats i associacions, i els grups municipals, per valorar i aportar “solucions” a la Nova Xarxa de Bus implementada durant el passat mandat. La demanda ha estat aprovada amb els vots a favor del PP, BxCanvi, Cs i ERC. En contra hi ha votat el Govern municipal (BComú i PSC-Units).

A un altre prec, Montse Martín ha preguntat com es troba el projecte per la construcció d’un equipament poliesportiu a Les Planes, i el conseller tècnic del districte, Blas Navalón, ha dit que no hi ha poliesportiu i que les obres no es troben en cap procés, i que intentaran incloure el projecte al Pla de barris i potenciar més inversions als barris de muntanya.

 

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.