Vermuts de nanociènica

Vermuts de nanociènica, amb l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB i la Cafeteria Casa Hanaka

Tasta la nanotecnologia: una trobada entre ciència, societat i gastronomia amb un toc nano! Quatre veus expertes de l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de la UB et guiaran en aquest viatge: Francesca Peiró, Xavier Batlle, Ana Belén Caballero i Arantxa Fraile t’explicaran en microxerrades de 20 minuts, com la nanotecnologia ja forma part de les nostres vides: salut, energia, materials… i cap a on ens pot portar.

A més d’una xerrada científica, serà una experiència per als sentits: cada intervenció anirà acompanyada d’un plat inspirat en el seu discurs.

Cafeteria Casa Hanaka

  • 00

    dies

  • 00

    hores

  • 00

    minuts

  • 00

    segons

Data

04 oct. 2025

Hora

11:00

Categoria

Proper esdeveniment

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí