Dimarts 05, desembre 2023
9.2 C
Sant Gervasi
9.1 C
Sarrià
Publicitat

La substitució d’una canonada d’aigua al Putxet s’allargarà de juny a setembre

Mentre durin les obres, que constaran de cinc fases, hi haurà diverses afectacions al trànsit dels carrers d’Hurtado, Marmellà, Craywinckel, Portolà, Bertran i al passeig de Sant Gervasi

Publicat el 28.5.2020 13:48

Societat

El Jardí

El 15 de juny començaran les obres de renovació d’una canonada d’aigua als carrers d’Hurtado, Marmellà, Craywinckel, Portolà i passeig de Sant Gervasi. Es tracta d’una obra necessària per garantir l’abastament d’aigua als habitatges de la zona, degut al mal estat de la canonada actual. Les actuacions estaran dividides per fases i consistiran en l’excavació, col·locació, cobertura per trams i realització de les connexions hidràuliques. Està previst que finalitzin el 2 de setembre.

Publicitat

La planificació consta de cinc fases, algunes de les quals convergiran en el temps, i els treballs es duran a terme majoritàriament en àmbit de calçada amb talls del  carrer, tot i que durant la quarta fase dels treballs s’ocuparà un tram de vorera al passeig de Sant Gervasi.

Publicitat

Mentre  durin  les  obres  hi  hauran  diverses afectacions al trànsit, com ara talls, supressions de carril, canvis de sentit de circulació o carrers en atzucac. D’altra banda, es garantirà l’accés als guals sempre que sigui possible, i s’intentarà mantenir lliures totes les voreres possibles i els creuaments de carrer. També es garantiran zones de càrrega i descàrrega al carrer de Craywinckel i els seus entorns.

La línia de bus L131 de TMB tindrà diverses afectacions, depenent de la fase en què es trobin les obres. També es modificarà la ubicació de la parada de bus del carrer de Craywinckel per garantir la circulació en aquest carrer.

Altrament, a partir del 15 de juny es canviarà el sentit de circulació del carrer de Bertran entre els carrers de Solanes i de Castanyer amb l’objectiu de garantir i facilitar la mobilitat interna del barri durant les obres.

La primera fase

tindrà lloc entre el 15 de juny i el 7 d’agost, implicarà el carrer d’Hurtado entre els carrers de Craywinckel i de Marmellà, però la compondran quatre subfases, durant les quals quedarà lliure la part del carrer d’Hurtado que no s’estigui treballant en aquell moment.

· 1.1 – Del 18 de juny a l’1 de juliol.
Carrer de Craywinckel – carrer de la Mare de Déu del Carmel

· 1.2 – Del 9 de juliol al 23 de juliol
Carrer de la Mare de Déu del Carmel – carrer d’Espinoi.

· 1.3 – Del 24 de juliol al 7 d’agost.
Carrer d’Espinoi – carrer de Marmellà.

· 1.4 – Del 2 de juliol al 8 de juliol.
Es delimitarà l’àmbit d’obra de la tercera fase, al carrer de Craywinckel i s’actuarà a la cantonada entre els dos carrers.

Els talls puntuals que s’hagin de realitzar temporalment al carrer d’Hurtado seran degudament notificats als veïns, amb la senyalització apropiada per tal de minimitzar les molèsties que es puguin ocasionar.

La segona fase

Està prevista entre el 18 de juny i el 16 de juliol, i tindrà lloc al carrer de Marmellà. Al començament d’aquesta fase, el carrer quedarà en atzucac des del carrer de Portolà i l’estacionament serà retirat per facilitar l’accés als pàrquings. Amb posterioritat, el carrer quedarà en atzucac accedint des del carrer d’Hurtado.

La tercera fase 

Ànirà del 9 al 18 de juliol. Es realitzarà al carrer de Craywinckel, ocupant el costat mar de la calçada i mantenint un únic carril de circulació. Recordem que des del 2 de juliol, com indica la fase 1.4, l’àmbit d’obra pertinent ja s’haurà delimitat.

La quarta fase

Del 18 de juliol al 31 d’agost, involucrarà el passeig de Sant Gervasi, primer a la cruïlla amb Craywinckel i Lucà, i després al propi passeig, on es mantindrà temporalment un carril de circulació per sentit; aquests tindran 3,20 metres d’amplada. Cap a finals d’agost, però, es preveu que durant tres dies es mantingui només el sentit mar per desviar la circulació, mentre que el sentit muntanya haurà d’anar per avinguda del Tibidabo – lateral de la Ronda de Dalt – plaça d’Alfonso Comín – passeig de Sant Gervasi. El tall del carril es farà a l’avinguda del Tibidabo, garantint l’accés als veïns.

La cinquena fase 

Anirà des del 17 de juliol fins al 2 de setembre. La feina se situarà al carrer de Portolà, on hi haurà el tall, així com a la cruïlla del carrer de Marmellà, quedant en atzucac des del carrer d’Hurtado. La circulació es desviarà pels carrers del Caire i d’Espinoi. A  mitjans  d’agost, s’alliberarà  la  cruïlla amb el carrer de Marmellà, tot i que Portolà continuarà tancat fins que comenci el mes de setembre.

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.