29.1 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

Sarrià en festes!

Publicitat

Notícies de Sarrià

El Jardí
Entre el 28 de setembre i el 7 d’octubre se celebren les Festes del Roser, la Festa Major de Sarrià.

És una festa antiga que ha ajudat a forjar la identitat i personalitat de la vila i dels seus veïns i veïnes. Des de la segona meitat del segle XIX, es coneix que cada any es formava una comissió que agrupava a entitats i personalitats per col·laborar amb l’Ajuntament per a l’organització de les festes.

La festa ha viscut períodes molt actius i d’altres en què semblava que estava a punt de desaparèixer, però el veïnat sempre s’ha implicat per assegurar la seva continuïtat. A part del gaudi, la Festa Major és un moment àlgid de convivència ciutadana.

L’any 2004 un grup de persones vinculades a entitats del barri van formar la Comissió de Festes del Roser de Sarrià. És una associació de persones voluntàries que té com a finalitat organitzar i coordinar les activitats de la Festa Major. D’aquesta manera es procura dinamitzar el teixit associatiu i veïnal, fomentar la participació i implicació de la ciutadania, facilitar que siguin intergeneracionals i promocionar la cultura popular. La Comissió està sempre oberta a la incorporació de noves persones membres.

Publicitat

Aquests darrers anys la Festa Major ha crescut molt i s’hi programen moltes activitats. Oferim una selecció de les activitats de la festa d’enguany, amb les més destacades i també les principals novetats. Al programa oficial i al web festaSarrià.cat podeu consultar totes les activitats i informació puntual.

Programa de Festa Major. © Diari El Jardí

 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.