16.2 C
Sant Gervasi
| Dimarts 21 de setembre de 2021 |
Publicitat

Segona reunió veïns-Govern per la pacificació del carrer Ballester

Demà el Govern hauria d'explicar a la plataforma quines mesures prendrà

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora

La plataforma Pacifiquem Ballester, que treballa per reduir l’alt trànsit de la via i per millorar-la, es reuneix demà al migdia amb el Govern del districte per saber els resultats de les promeses que BComú va fer als veïns en una primera reunió celebrada el juliol d’aquest any.

En aquella reunió es van fer dues peticions per part de la plataforma: que es canviés la senyalètica que indicava que Ballester era un camí ràpid per arribar a la Ronda i que es fes un estudi de trànsit del carrer estudiant les propostes de la plataforma. “Ambdues promeses es van complir”, explica a El Jardí, Peter, de la plataforma.

En la reunió que se celebrarà demà el Govern municipal hauria d’explicar a la plataforma quins són els resultats de l’estudi i quines mesures pensa aplicar el Govern per donar-hi resposta.

Des de la plataforma asseguren que d’entre totes les peticions, aquella primordial és reduir el trànsit, ja que és una via on hi passen tota mena de vehicles per accedir a la Ronda, i que es converteixi en un carrer residencial (30km/h), i ja a llarg termini millorar el carrer, ampliar les voreres i a ser possible fer la via més verda.

Les propostes

La plataforma, que ha estudiat amb cura una alternativa a la situació actual, va proposar en la reunió de juliol un canvi de sentit de Ballester en el tram entre el carrer de Ferran Puig i l’avinguda de la República Argentina i així, el trànsit que baixés per Ferran Puig, quan arribés a Ballester, podria girar a la dreta cap a la Ronda del Mig, o cap a l’esquerra cap a l’avinguda de la República Argentina, per tal que Ballester no sigui una drecera.

Així mateix la plataforma proposa aprofitar el patrimoni arquitectònic de la part final de Ballester per crear una zona de vianants, i posar una pilona mòbil al final de tot, que només els veïns puguin baixar.

Entre les reclamacions, també demanen a l’Ajuntament que adquireixi la Casa Tosquella i que l’avinguda de Vallcarca connecti amb la plaça Lesseps.

Recupera l’article que recull opinions de veïns sobre el carrer Ballester

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.