26.4 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

4a pinzellada d’una velleta

Hem tancat un any més i intetarem guardar en el fons del nostre cor moltes vivències bones o dolentes

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Gent Gran

Montserrat Cornet

Ja hem llençat el calendari. Hem passat un Nadal més, hem tancat un any més. I moltes vivències bones o dolentes que intentarem guardar en el fons del nostre cor.

Quan un és gran, són tants els records… que vessen, que ja no hi caben. De tant en tant, hauríem de saber fer neteja.

Publicitat

De cop, recordo la mare que se’n va anar massa jove…

I el pare, que, potser, se’n va anar massa tard…

Publicitat

Els fills que no hi són…

La solitud de tanta gent gran…

La nostra estimada Catalunya que pateix…

Massa punts suspensius que, ens agradi o no, són reals.

Hauríem de convertir-los en punts positius, en bons propòsits.

Tots sabem en què podem millorar o, com a mínim, intentar-ho.

Tanmateix, us desitjo a tots un nou any ple d’esperança.

Això no ens ho pot prendre ningú.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.