Publicitat

A peu, de pàgina: emotiu 10 aniversari

spot_img

Publicat el 13.9.2018 22:05

Notícies de Sarrià

Marta Trius

Gemma Barrufet. ©Lluís Morera

En un ambient molt acollidor i en el qual es respirava emotivitat per tots costats, la Llibreria A peu, de pàgina ha celebrat avui 13 de setembre el seu 10 aniversari. El lloc triat per a aquesta celebració ha estat el centre cultural Casa Orlandai, on s’han donat cita amics, familiars, editors, escriptors, lectors i il·lustradors vinculats a aquesta llibreria del carrer Major de Sarrià, que va obrir les seves portes al setembre de 2008.

Publicitat

De la mà de la presentadora Elisenda Roca durant la celebració s’han succeït els agraïments a Gemma Barrufet, la propietària i ànima de A peu, de pàgina, s’han llegit diferents fragments de llibres de molt diversa índole en el que ha estat no solament un acte d’homenatge a aquests 10 anys, sinó també a tot el que significa emprendre un somni com el d’engegar una llibreria i que aquest es faci realitat.

Publicitat

La fi de festa ha vingut de la mà de la Gemma Barrufet que ha recalcat la importància de totes les persones que han fet possible que A peu, de pàgina sigui el que és avui dia: “una emoció, una caixa màgica on tot és possible” i on tots tenim cabuda.

 

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

El Jardí 119, juliol de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El_Jardi_119_Juliol25_ok.pdf

El Jardí 118, juny de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El-Jardi_118_Juny25_ok.pdf

El Jardí 115, març de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/04/El-Jardi-115_Marc25_0403.pdf

El Jardí 114, febrer 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/03/ElJardi114_Febrer25_0402.pdf
spot_img

Un viatge inèdit pel món de les begudes pairals

Fra Valentí Serra presenta "Begudes pairals i conventuals", un recull de les begudes de la tradició mediterrània

Neix un nou club de cúrling… ara a Sarrià

Un grup de sarrianencs recull el guant del Cúrling Vallvidrera i crea un club; com no hi ha pista de gel on entrenar, discuteixen tàctiques al Bar Nou Patum

L’Institut Tècnic Eulàlia arrenca la celebració del seu centenari

Exalumnes, familiars i mestres es retroben en un emotiu acte que marca el tret de sortida a un any de commemoració

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí