Batlle demana controlar les emocions en “les setmanes tenses que venen”

Eva Parera demana que la Diada sigui per parlar del que "uneix a tots els catalans"

0
Albert Batlle en una imatge d'arxiu ©Sergi Alemany

Política

Carme Rocamora

“Espero que puguem fer un control de les emocions davant les setmanes tenses que venen, perquè les emocions no es desbordin”. Així ha començat el seu discurs el regidor del districte, Albert Batlle, en el dia de la celebració de la Diada a Sarrià – Sant Gervasi, per referir-se a les properes setmanes en que s’espera la sentència del Tribunal Suprem als polítics independentistes empresonats i exiliats.

Batlle, que ha fet 30 minuts tard a l’acte perquè estava a l’Ajuntament, a plaça Sant Jaume, ha descrit els moments actuals a Catalunya com “circumstàncies especials que tant de bo puguem superar”, i ha demanat celebrar la Diada deixant de banda les circumstàncies personals de tothom.

“Catalunya té el problema de tenir gent a presó, però també s’ha d’analitzar perquè s’ha arribat fins aquí”, ha dit, i ha proposat buscar solucions per aquests “encontres”, mentre que ha reivindicat l’11 de setembre com un dia per mirar altres problemes més amplis com la pobresa que pateix la gent.

A nivell de districte, el regidor assegura tenir ganes, com ja va declarar en el primer ple de constitució, de treballar amb bon ànim i “màxima voluntat d’entesa”, i fer que Sarrià – Sant Gervasi se senti com un poble.

Eva Parera demana que la Diada sigui per parlar del que “uneix a tots els catalans”

Eva Parera

La regidora presidenta del districte, Eva Parera (BCN Canvi), que de fet ha estat qui ha començat a parlar a l’acte, ha reivindicat aquesta entesa al districte de la que ha parlat Batlle: “Vull que des d’aquest districte siguem un exemple de com treballar pel que Barcelona necessita. Serem capaços de treballar tots junts agafant l’esperit del que volem més enllà de confrontacions polítiques”.

La número dos de Valls a l’Ajuntament de Barcelona ha reivindicat la Diada com el dia que “uneix a tots els catalans” i ha assegurat que és una obligació que aquest dia reivindiqui “el que uneix a tots els catalans i el que representa ser català”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.