12.6 C
Sant Gervasi
| Dissabte 23 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Comencen les obres de millora del paviment del carrer del Rosari

Hi haurà diverses afectacions al trànsit i fins al 10 de setembre l'àrea d'aparcament restarà anul·lada

Publicitat
Publicitat

Societat

El Jardí

A partir d’aquest dilluns i fins al 10 de setembre es duran a terme obres de millora del paviment de la calçada del carrer del Rosari (Tres Torres) al tram comprès entre la Via Augusta i el carrer de Rafael Batlle.

Degut als treballs de pavimentació, el 8 i 9 de setembre el carrer del Rosari es veurà afectat per un tall de trànsit, i la nit del 8 al 9 el carrer restarà obert. Durant els talls de circulació els vehicles es desviaran per la Via Augusta i la ronda del General Mitre.

La resta de dies les restriccions seran puntuals, però l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada mentre durin les obres.

  • 7 de setembre: treballs previs de substitució d’una reixa d’embornal i d’una tapa de clavegueram no homologada. Es mantindrà la circulació i es retirarà un carril de serveis.
  • 8 de setembre: fresat uniforme de 4 cm a tot l’àmbit d’actuació. Es tallarà totalment el carrer i les cruïlles puntualment.
  • 9 de setembre: es reposaran 4 cm de cap de rodament de tipus dens. Es tallarà totalment el carrer. Durant l’aglomerat les cruïlles del carrer d’Àngel Guimerà i del carrer de Castellnou restaran tallades. A la resta de cruïlles s’intentarà reduir al màxim el tall.
  • 10 de setembre: treballs de pintura, amb talls puntuals.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.