21.2 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

Comencen les obres per convertir el Mercat de Vallvidrera en un equipament cultural

El nou espai vol donar visibilitat a la xarxa de nodes que connecten la ciutat amb la muntanya

Publicitat

Edificis

El Jardí

Aquest 7 de gener han començat les obres de l’antic Mercat de Vallvidrera, amb les quals es vol convertir l’edifici en un equipament cultural. El Districte espera que la ubicació estratègica del nou centre de creació afavoreixi la dinamització del barri, oferint i proposant activitats per al veïnat, cohesionant el teixit associatiu i responent a les necessitats de les entitats culturals de la zona. Aquest nou espai també vol donar visibilitat a la xarxa de nodes que connecten la ciutat amb la muntanya.

Les obres consisteixen en la redistribució de l’espai de la planta baixa. De la mateixa manera, es rehabilitarà la façana i la coberta de l’edifici, tot preservant-ne el volum i els elements decoratius originals.

Publicitat

La data de finalització d’aquests treballs està prevista pel juny de 2021 i, mentrestant, es prendran totes les mesures necessàries per minimitzar qualsevol tipus de molèsties. Durant les obres, tota l’activitat assistencial del CAP Vallvidrera, que fins ara ocupava els baixos de l’antic Mercat, es traslladarà al CAP Sarrià (Via Augusta, 366).

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.