23.3 C
Sant Gervasi
| Dimarts 28 de setembre de 2021 |
Publicitat

El Consell Plenari comença amb més d’una hora i mitja de retard

El veïnat no ha pogut seguir la sessió del Consell Ciutadà, un espai que l'Ajuntament defineix com "el màxim òrgan consultiu i de participació del districte"

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Política

Carme Rocamora

El Consell Plenari de Sarrià – Sant Gervasi que s’ha de celebrar aquest dijous de forma semipresencial comença amb més d’una hora i mitja de retard. La sessió estava prevista per a les 18.00 hores però a les 19.40 hores, encara no havia començat.

El retard s’ha produït a causa de problemes tècnics durant la celebració del Consell Ciutadà -convocat a les 17.30- i també per l’allargament d’aquest, pel qual només s’havien previst 30 minuts però s’ha dilatat més d’una hora. De fet, el Consell Ciutadà s’ha celebrat per primer cop de forma no oberta: abans de la pandèmia, se celebrava a la Seu del Districte i era obert al públic, però en aquesta ocasió no s’hi podia assistir presencialment per la covid-19 però tampoc s’ha habilitat un link de Youtube perquè la ciutadania el pogués seguir. Així doncs, la sessió s’ha portat a terme mitjançant l’aplicació Jitsi, i ha comptat amb la participació exclusiva de regidors, consellers, i alguns representants veïnals. Un fet que contrasta amb la definició que fa el mateix Ajuntament d’aquest espai, que defineix com “el màxim òrgan consultiu i de participació del districte”.

En aquesta sessió, que no ha pogut seguir el veïnat, els grups polítics han debatut el Pla d’Actuació Municipal, el Pla d’Actuació del Districte, i també els Pressupostos previstos per l’any 2021.

Al Plenari els grups polítics hauran de manifestar el seu vot respecte al PAM, al PAD i als Pressupostos, però no debatran els punts i per tant, el veïnat no ha pogut seguir, ni podrà, el debat d’aquests documents de marcada importància en la política del districte.

 

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.