16.2 C
Sant Gervasi
| Dimarts 21 de setembre de 2021 |
Publicitat

Els resultats del Gran Recapte

Publicitat
Publicitat

Reportatge: Solidaritat

La parròquia de la Bonanova informa

Com tots els nostres lectors saben, els passats dies 1 i 2 de desembre va tenir lloc el novè Gran Recapte organitzat pel Bancs dels Aliments en el que, des del seu inici, la Parròquia de la Bonanova també hi va participar.

Aquesta col·laboració ha consistit bàsicament en coordinar la gestió de recollida d’aliments en cinc establiments del nostre barri amb un equip de 147 voluntaris informant als ciutadans de l’acció que s’estava realitzant i, al mateix temps, procurant conscienciar en la realització de donacions que es dipositaven en grans caixes preparades per ser traslladades als magatzems del Banc a Barcelona.

En aquests magatzems, altres equips de voluntaris classifiquen els diferents productes i els preparen per ser distribuïts entre les 347 institucions benèfiques que sumen prop de 130.000 beneficiaris.

La tasca del voluntariat a peu d’establiment, junt amb la decisió de moltes persones de compartir una part de la seva compra d’aquell dia amb la societat més desafavorida de la nostra ciutat i rodalies, han fet possible que en els cinc establiments del barri s’hagin recollit 33.500 quilos de productes alimentaris de primera necessitat.
Des de la Parròquia volem agrair als voluntaris i a tots els veïns que, amb la seva generosa solidaritat, han aconseguit fer possible que moltes persones puguin sentir-se acompanyades i ajudades davant la seva adversitat actual. També en nom de totes elles moltes gràcies

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.