Publicitat

FGC renova la via entre les estacions de Les Tres Torres i Sarrià

Les obres afectaran puntualment a la circulació els dies 23, 24, 30, 31 d'octubre i 1 de novembre

Publicitat

Societat

El Jardí

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) iniciarà aquest dissabte 23 d’octubre unes obres subterrànies entre les estacions de les Tres Torres i Sarrià, que afectaran a la circulació de trens durant dos caps de setmana, però no als dies feiners.

Publicitat

En total són 378 metres de vies intervinguts per “millorar la fiabilitat de les circulacions” i “augmentar la capacitat de resposta” davant possibles incidències en el servei, segons una nota de FGC. 

Dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre

Publicitat

les línies L6 Sarrià i L12 Reina Elisenda estaran fora de servei, mentre que els trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell pararan a totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès i cobriran d’aquesta manera el servei de les estacions de la línia L6. Les persones usuàries de la línia L12 podran utilitzar com a alternativa el servei del bus número 68 i de la línia N7 de NitBus, i es mantindran els horaris habituals de les línies S1, S2 i L7.

Dissabte 30 i diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre

Hi haurà servei alternatiu per carretera amb autobús entres les estacions de La Bonanova i Sarrià, mentre que els trens que circulin entre les estacions de Sarrià i Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord mantindran els seus horaris habituals. Els trens que circulin entre les estacions de La Bonanova i Pl. Catalunya modificaran els seus horaris habituals i la línia L12 Reina Elisenda estarà fora de servei. Les persones usuàries d’aquesta línia podran utilitzar com a alternativa el servei del bus número 68 i de la línia N7 de NitBus

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar