Publicitat

La revista ‘Coses del Farró’ ret homenatge a l’actriu i veïna del barri Teresa Cunillé

En el número 22 també s'inclouen articles sobre l'arquitecte Sixte Illescas i l'autor Luis Cabrera, entre d'altres

spot_img

Publicat el 25.1.2025 9:00

Cultura

Jesús Mestre

A finals de 2024 es va publicar el número 22 de la revista Coses del Farró. Com és habitual, els textos estan molt ben seleccionats i tots ells de qualitat. Destaca especialment l’article d’Araceli Vilarrasa, “Sixte Illescas, l’arquitecte de vidre”, una reposada d’aquest arquitecte referent del racionalisme i del GATCPAC, autor de la Casa de Vidre del carrer Pàdua amb Rios Rosas, que va tenir una fosca etapa després de la guerra per la seva condició de republicà compromès. També molt suggerent l’entrevista que Coxa Perramon fa a Luis Cabrera, fundador del Taller de Músics i autor de diversos llibres; el darrer, la novel·la autobiogràfica La vida no regalada. Igualment, destaquem els articles de Pep Arisa, sobre la tertúlia d’artistes coneguda com “La Campana de San Gervasio”, molt ben documentada, i el de Joan Bosch sobre l’aigua al Farró. 

Publicitat

La revista també fa un record dels 100 anys de la gran actriu de teatre Teresa Cunillé, entre altres notícies, i agenda d’una comunitat activa i pausada que, com diu Luis Cabrera, manté la “solera i l’estructura de barri”. Coses de Farró és necessària per recordar la història i la seva gent.

spot_img
[adrotate banner="28"]

Notícies relacionades

Festa Major del Farró 2025: el programa amb totes les activitats

Del 6 al 14 de setembre el barri s'omplirà d'activitats per a totes les edats pensades per fer comunitat

El Jardí 119, juliol de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El_Jardi_119_Juliol25_ok.pdf

El Jardí 118, juny de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El-Jardi_118_Juny25_ok.pdf

El Jardí 116, abril de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/06/El_Jardi_116_Abril25.pdf
spot_img

Un viatge inèdit pel món de les begudes pairals

Fra Valentí Serra presenta "Begudes pairals i conventuals", un recull de les begudes de la tradició mediterrània

Neix un nou club de cúrling… ara a Sarrià

Un grup de sarrianencs recull el guant del Cúrling Vallvidrera i crea un club; com no hi ha pista de gel on entrenar, discuteixen tàctiques al Bar Nou Patum

L’Institut Tècnic Eulàlia arrenca la celebració del seu centenari

Exalumnes, familiars i mestres es retroben en un emotiu acte que marca el tret de sortida a un any de commemoració

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí