22 C
Sant Gervasi
| Dilluns 20 de setembre de 2021 |
Publicitat

La vocal de lis, una nova editorial

Publicitat
Publicitat

Notícies del barri

El jardí

Inauguració de l'editorial La vocal de lis, al passatge Arcàdia.
Inauguració de l’editorial La vocal de lis, al passatge Arcàdia.

El dilluns 14 de desembre es va cele-brar la festa de benvinguda d’una nova editorial, La vocal de lis, i del seu local al passatge Arcàdia, local 10, entre els carrers Balmes i Tuset. Imma de Domènech, com a directora, Laura de Caralt com a dissenyadora i Sandra Palau, com a comunicadora, inicien una aventura arriscada però, de ben segur, molt atractiva: donar vida a projectes literaris.

Custo Dalmau amb la Sandra.
Custo Dalmau amb Sandra Palau.

Tenen experiència en el sector. L’Imma i la Laura han coincidit a l’editorial Aurifany, amb seu al carrer Pàdua, amb la que en els dos darrers anys han publicat vint-i-dos llibres, molts d’ells de narrativa, però també d’assaig, quatre contes infantils i un d’especial. Ara Aurifany s’especialitzarà en llibres d’as-saig i tècnics, mentre que La vocal de lis assumirà l’edició de l’obra literària. La festa d’inauguració va ser molt lluïda i va comptar

L'editorial La vocal de lis. A la fotografia destacada, d'esquerra a dreta, l'Imma, la Sandra i la Laura. Fotografies de Javier Sardá (excepte la de Custo Dalmau).
L’editorial La vocal de lis. A la fotografia destacada, d’esquerra a dreta, l’Imma, la Sandra i la Laura.
Fotografies de Javier Sardá (excepte la de Custo Dalmau).

amb la presència de moltes cares conegudes i de renom que donaran suport a aquesta nova iniciativa com: Custo Dalmau (dissenyador), Jordi Gràcia (periodista Rac1, “8 al dia”), Victòria Cardona (escriptora), Alfred Picó (periodista i escriptor), David Ruiz (periodista Arucitys), Josep González Cambray (ERC) o Es-peranza Navarro (actriu i poetessa). I també autors vinculats a Aurifany i, a partir d’ara, a La vocal de lis com Maria Rosa Godes, Mariarosa Ramoneda, Sergi Purceto Juan Sanmartín, entre altres.

L’acta va constar de la presentació del llibre La noia de la pluja, el primer llibre de narrativa de Sergi Purcet, la narració d’un conte per part d’Andrea Viñamata i un concert en directe de la mà del grup ‘Palabras mayores’. Les sòcies, la Laura, l’Imma i la Sandra tiraran endavant la publicació de nous llibres, ebooks, presentacions i distri-bució, i es comprometen a estar sem-pre al costat dels autors amb un tracte molt personalitzat. També volen que el local de La vocal de lis sigui un punt de trobada d’altres petites editorials. És a dir, que totes aquelles editorials inde-pendents que vulguin, podran deixar els seus llibres per poder vendre’ls a la llibreria. Volen crear d’aquesta ma-nera una xarxa de petites editorials, i que s’ajudin i donin suport entre totes.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.