13.7 C
Sant Gervasi
| Dimarts 26 d'octubre de 2021 |
Publicitat

L’Ajuntament farà millores als jardins de Mercè Rodoreda

Es traslladarà l'àrea de jocs infantils i es plantarà arbustiva i sembra de prat

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Societat

Carme Rocamora

Avisava a l’Audiència Pública del desembre de 2019 un veí de la zona que els jardins de Mercè Rodoreda es trobaven en mal estat i demanava que es canviï la localització del parc infantil així com engrandir el pipicà. Sembla que finalment l’Ajuntament ha decidit abordar-ho i intervindrà per millorar la situació d’aquests jardins del Putxet. Així ho va anunciar a la Comissió Consultiva d’Ecologia celebrada el dimecres a la Seu del Districte el conseller de BComú Joan Manel del Llano.

La intervenció consistirà en el trasllat de l’àrea de jocs infantils a l’espai esglaonat proper als habitatges del carrer Portolà, també es plantarà arbustiva de port baix i sembra de prat, se substituiran els graons actuals de fusta per prefabricat de formigó o fusta més resistent. Així mateix, es preveu millorar l’enllumenat especialment a l’àrea de jocs infantils reubicada, repintar les baranes metàl·liques, i canviar i incrementar bancs i papereres. L’àrea de gossos no es traslladarà.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.