25.6 C
Sant Gervasi
| Dijous 30 de juny de 2022 |
Publicitat

L’Ajuntament farà millores als jardins de Mercè Rodoreda

Es traslladarà l'àrea de jocs infantils i es plantarà arbustiva i sembra de prat

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Societat

Carme Rocamora

Avisava a l’Audiència Pública del desembre de 2019 un veí de la zona que els jardins de Mercè Rodoreda es trobaven en mal estat i demanava que es canviï la localització del parc infantil així com engrandir el pipicà. Sembla que finalment l’Ajuntament ha decidit abordar-ho i intervindrà per millorar la situació d’aquests jardins del Putxet. Així ho va anunciar a la Comissió Consultiva d’Ecologia celebrada el dimecres a la Seu del Districte el conseller de BComú Joan Manel del Llano.

La intervenció consistirà en el trasllat de l’àrea de jocs infantils a l’espai esglaonat proper als habitatges del carrer Portolà, també es plantarà arbustiva de port baix i sembra de prat, se substituiran els graons actuals de fusta per prefabricat de formigó o fusta més resistent. Així mateix, es preveu millorar l’enllumenat especialment a l’àrea de jocs infantils reubicada, repintar les baranes metàl·liques, i canviar i incrementar bancs i papereres. L’àrea de gossos no es traslladarà.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.