26.1 C
Sant Gervasi
| Diumenge 14 d'agost de 2022 |
Publicitat

L’Ajuntament pacificarà quatre nous entorns escolars de Sarrià – Sant Gervasi el 2021

Es vol fer més saludable l'entorn del Centre Educatiu Projecte, el Col·legi Sil, l’Escola Nostra Senyora de Lurdes i l’Infant Jesús

Publicitat

Educació 

El Jardí

Després d’haver pacificat els entorns de l’escola Poeta Foix i Pia Balmes, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que al llarg de 2021 pacificarà quatre nous entorns escolars. Així, s’incorporaran al programa ‘Protegim les escoles’ el Centre Educatiu Projecte, el Col·legi Sil, l’Escola Nostra Senyora de Lurdes i l’Infant Jesús.

Actualment s’està treballant en la concreció dels projectes executius per poder fer totes les obres entre el juliol i l’agost, aprofitant les vacances escolars. Aquests projectes es faran de la mà de la comunitat educativa, a través d’un qüestionari inicial i de diverses sessions participatives per identificar les necessitats de cada centre.

Publicitat

Els entorns escolars pacificats són espais on es duen a terme actuacions per reduir el trànsit i convertir els centres educatius en espais de trobada per a les famílies i per fer més vida de barri, fomentant el passeig i el consum a comerços de proximitat. L’objectiu és que els voltants de les escoles es converteixin en espais més segurs i saludables, a partir de menys trànsit, reduir la velocitat, ampliar els llocs d’estada, posar més verd i habilitar espais d’ombra i més mobiliari a l’espai públic. 

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.