24.7 C
Sant Gervasi
| Dilluns 04 de juliol de 2022 |
Publicitat

Mantenir la seguretat a les xarxes socials amb Antoni Noguera i Casa Sagnier

Malgrat el confinament l'Espai Jove Casa Sagnier continua oferint activitats de cara als mesos de maig i juny

Publicitat

Seguretat

El Jardí

L’Espai Jove Casa Sagnier s’apunta als consells del periodista expert en tecnologia Antoni Noguera, que fa un repàs de les principals aplicacions gratuïtes que tenen un bagatge suficient per garantir certa seguretat en les nostres converses i en les dades que compartim diàriament a Internet.

A més, Noguera explica com treure el màxim profit de les eines que tenim a l’abast tot mantenint la privacitat, i posa sobre la taula la permeabilitat que, malgrat la cautela, aquestes aplicacions poden mostrar. Per aquest motiu és important tenir en compte que quan la informació surt del nostre telèfon mòbil o del nostre ordinador ja existeix un cert risc i fer marxa enrere no és a les nostres mans.

Publicitat

El més intel·ligent, doncs, és no compartir informació sensible o de caràcter confidencial mitjançant els nostres dispositius. Però, si no hi ha més remei —amb la dificultat afegida de les circumstàncies de l’estat d’alarma—, tenir en compte aquests ‘consells confinats’ pot ser de gran utilitat.

Casa Sagnier no s’atura

Publicitat

El confinament per l’estat d’alarma no ha estat un impediment insalvable per a l’Espai Jove Casa Sagnier, que ha mantingut una activitat entretinguda i de servei durant aquests dos mesos. L’equipament juvenil ha fet costat a la cultura amb iniciatives com els InstaRelats de Sant Jordi, amb la publicació dels guanyadors ja disponible, o amb una interessant entrevista a la il·lustradora eròtica Nazareth dos Santos amb motiu del Dia de la Visibilitat Lèsbica, plena de recomanacions i consignes de gran utilitat.

A més, Casa Sagnier continua oferint més activitats de cara als mesos de maig i juny.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.