20.1 C
Sant Gervasi
| Dimarts 24 de maig de 2022 |
Publicitat

Martí (GMD) exigeix un projecte de millora de l’accessibilitat al CAP Adrià abans que acabi el mandat

Els veïns actualment hi han d'accedir caminant, en cotxe o amb taxi

Publicitat
Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia o Europa Press. Actualment, treballo com a redactora de política a ElNacional.cat. Però sobretot aprenc a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora

El regidor president del districte, Jordi Martí, ha reclamat aquest dimarts un projecte “creïble i urgent” per part del Govern municipal i abans que acabi el mandat, per resoldre la implantació del servei de transport públic necessari per donar cobertura de connectivitat als serveis sanitaris dels barris del Farró i Galvany.

Aquesta demanda, liderada pels veïns de Galvany sud i del Farró, organitzats sota una plataforma veïnal, és ben coneguda al districte, i es concreta en la petició d’un bus de barri per tal que els veïns que viuen sota la Via Augusta puguin arribar al CAP Adrià, a l’Hospital Plató i al casal per gent gran Can Castelló.

Publicitat

Actualment, la manca de connectivitat provoca que aquests veïns no tinguin altra manera d’arribar que fer-ho caminant, fet que molts cops no és possible per una suma de factors: gent gran i una forta pendent; i per tant han d’utilitzar o bé el cotxe privat o un taxi.

Martí ha assegurat que aquesta situació “és símptoma de l’abandó dels veïns del districte pel que fa a serveris de primera necessitat”, així com “un greuge comparatiu respecte d’altres barris de la ciutat de Barcelona”.

Publicitat

El Govern de BComú ha explicat en diverses ocasions que no tenen prous arguments de pes per demanar a Transports Metropolitans de Barcelona que habiliti un bus de barri, fet que el Grup Municipal Demòcrata considera “excuses de tipus pressupostari”.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.