25 C
Sant Gervasi
| Dimarts 16 d'agost de 2022 |
Publicitat

Més de 150 mitjans de proximitat impulsen la campanya “Sempre al costat del comerç amic”

L’AMIC ajuda al comerç i serveis en el moment de la seva reobertura facilitant la contractació d’espais publicitaris

Publicitat

Societat

El Jardí

Des del 15 de maig fins al 31 de juliol d’aquest any, més de 150 mitjans de proximitat associats a l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) d’arreu del territori, inicien la campanya Sempre al costat del comerç amic, amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic.

La campanya dissenyada per l’AMIC vincula mitjans i comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial, social…, esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis. És en aquest sentit, que la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus.

Publicitat

La iniciativa consisteix en que els mitjans adherits faciliten importants descomptes als seus clients, a través de xecs regal, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris, i així, contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

Les promocions d’El Jardí

El Jardí de Sant Gervasi i Sarrià s’ha unit a aquesta campanya, ja que sempre ha mantingut molta vinculació amb la xarxa del comerç de proximitat del districte, i ara vol col·laborar activament en la recuperació de l’activitat comercial al districte. La proposta és oferir xecs regals per un import de 100 € o a l’entorn, en els anuncis de pàgina sencera, 3/4 i 1/2 pàgina, contractant insercions pels mesos de juny, juliol i setembre. També s’ofereix un xec regal de 100 € a la contractació anual d’un mòdul de la “Guia de comerços i empreses”. El Jardí complementa aquesta campanya amb una oferta de descomptes en anuncis inferiors a 1/2 pàgina, per el comerç de proximitat del districte.

Publicitat

Per més detalls, podeu contactar amb els nostres assessors comercials Josep M. Farràs ([email protected], 606 083 371, Monterols, el Putxet, el Farró, Galvany i Turó Parc) o Enric Móra ([email protected], 682 121 616, la Bonanova, Sarrià, les Tres Torres, Pedralbes i Vallvidrera).

Omple el nostre formulari per a professionals per a rebre el xec de 100€

  Subscriu-t'hi

  Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

  PDF per 30€ l'any
  PDF + PAPER per 45 € l'any

  Publicitat
  Publicitat

  FER UN COMENTARI

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.