15.4 C
Sant Gervasi
| Divendres 22 d'octubre de 2021 |
Publicitat

Més de 50 persones dormen cada nit als carrers de Sarrià-Sant Gervasi

L'últim recompte de la Fundació Arrels situa el districte com el sisè de la ciutat que concentra més persones en situació de sensellarisme

Publicitat
Publicitat

Societat 

Sofia Puvill Balcells

El passat vespre del 14 de maig, voluntaris de la Fundació Arrels van fer un recompte de les persones que dormen al carrer en els diferents districtes de Barcelona. Del total de 1.239 persones comptabilitzades, 54 pernocten a Sarrià-Sant Gervasi.

Més de 600 persones van participar en l’operatiu que va registrar 286 persones dormint al carrer al districte de Ciutat Vella, 243 a Sants-Montjuïc, 221 a l’Eixample, 218 a Sant Martí, 73 a Nou Barris i 54 a Sarrià-Sant Gervasi, convertint-se el districte en la sisena zona amb més persones vivint al ras, dels 10 districtes que té la ciutat.

Segons Arrels, el nombre de persones que dormen actualment al carrer a Sarria – Sant Gervasi és molt semblant a la dada de l’any passat, quan es van registrar 51 persones. Tot i així, no s’ha d’oblidar que en l’actual marc d’estat d’alarma, moltes altres persones estan vivint en espais habilitats per l’Ajuntament en els darrers dos mesos. Si no fos per aquestes 620 places d’emergència, el nombre de persones sense llar seria més elevat.

La Fundació Arrels explica que no poden donar les localitzacions exactes d’on es troben habitualment aquestes persones ja que, d’aquesta manera, “s’estaria vulnerant la seva privacitat.” Al·leguen que es tracta d’un tema de “protecció de dades”, per així poder “salvaguardar la seva intimitat”.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.