23.9 C
Sant Gervasi
| Divendres 24 de setembre de 2021 |
Publicitat

Millores a la plaça de Ferran Casablancas i al parc de la Font del Racó

Les places d’Adrià i Rosa Sabater hauran de continuar esperant

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Notícies de Sant Gervasi

El Jardí

La plaça de Ferran Casablancas i el parc de la Font del Racó, tots dos al barri de Sant Gervasi – la Bonanova, es veuran renovats dins d’un pla de l’Ajuntament de Barcelona que destina 10,4 milions d’euros a millorar diversos parcs i espais verds repartits per tota la ciutat, amb l’objectiu de fer-los més accessibles. 

A la plaça de Ferran Casablancas es renovarà el paviment per millorar l’accessibilitat entre carrers, alhora que també es fa una nova xarxa de reg. Es millora l’àrea de gossos i el mobiliari urbà i es construeix una passarel·la sobre el canal que hi ha, així com nous passatges interiors. La inversió és de 520.000 euros i amb la previsió de finalitzar a l’abril.

Al parc de la Font del Racó es vol recuperar el caràcter forestal amb una naturalització del parc. S’actuarà sobre la jardineria existent per eliminar espècies invasores i exemplars en mal estat i estabilitzar els talussos i torrenteres per evitar erosions. També es milloraran els camins amb sauló i noves recollides d’aigües. La inversió serà d’uns 535.000 euros i el termini d’execució serà de cinc mesos.

Tot i algunes reivindicacions veïnals, espais com la plaça de Rosa Sabater o la plaça d’Adrià no entren dins d’aquest Pla de Rehabilitació Integral de parcs i espais verds de Barcelona.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.