18.8 C
Sant Gervasi
| Dijous 23 de setembre de 2021 |
Publicitat

Rebem la nova novel·la d’Eduardo Mendoza: El rey recibe

Publicitat
Publicitat

Notícies de Sant Gervasi

Maria Antònia Font

   Dia 4 de setembre, l’escriptor Eduardo Mendoza, vinculat a Sant Gervasi, va presentar la seva darrera novel·la, El rey recibe, a la biblioteca Joan Maragall. L’equip de redacció d’El Jardí no en va tenir coneixement amb antelació: l’editorial, Seix Barral, va organitzar l’acte a última hora i la biblioteca no va tenir temps d’avisar-nos. Per aquest motiu, l’endemà em vaig desplaçar al districte veí, en concret a la biblioteca Jaume Fuster.

Doncs bé, com és habitual en la programació d’aquesta biblioteca, l’acte va tenir una acollida més que nombrosa. El rey recibe és una novel·la que combina elements seriosos amb d’altres més aviat divertits, com en una mena de síntesi creativa que segurament delitarà els lectors de Mendoza. La novel·la, que té pinzellades autobiogràfiques, s’ambienta entre els anys 1960 i 1970. El protagonista és Rufo Batalla, un periodista que ha de cobrir les noces d’un príncep exiliat. Però això és el principi d’una novel·la històrica contemporània. El principi d’una novel·la i d’una trilogia amb la qual Mendoza vol relatar literàriament el final del segle XX. Lectors grans i lectors joves, per tant, podran gaudir d’aquesta trilogia que tot just ha nascut i que serà un èxit.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.