22.5 C
Sant Gervasi
| Divendres 24 de setembre de 2021 |
Publicitat

Sobre la Festa Major

Publicitat
Publicitat

Reportatge: Festa Major de Sant Gervasi / La gent al carrer diu…

Juanjo Compairé

Hem preguntat a la gent present a la plaça Bonanova durant la “Nit màgica” (dissabte 16 de juny). Volíem saber com veuen la nostra Festa Major. Les preguntes que els hem plantejat són:
—Quina valoració feu dels actes de la Festa Major d’aquest any? Quins actes valoreu millor i per què? I aquells que no us agraden, perquè?
—Quins actes us agradaria que s’incloguessin de cara als anys futurs?

Lourdes, jubilada.
—Només he vist l’acte d’avui. Però recordo un any que van sortir uns com “La Trinca”. I l’any passat no es va poder fer res perquè plovia.
—Un espectacle còmic o musical (com aquell de “La Trinca”) que ens agradi a tots, tant a la gent gran com als joves.

Alexandra, advocada.
—Em semblen molt bé. El que passa és que caldria que vingués més gent.
—No sé, potser més activitats infantils.

 

Albert Vilarrubí, jubilat.
—Nosaltres venim cada any a veure el castell de focs, que és molt maco i molt ben fet. Venim a gaudir de la festa i a sopar.
—Sóc molt amant de la música i voldria que vingués un conjunt amb cara i ulls. Fa uns quants anys que només fan això (música country, que és la que està sonant). M’agradaria un conjunt de música de ball.

Deborah García, administrativa.
—Hem trobat a faltar moltes coses. Hem anat a Sarrià, on hi havia una mostra de comerç, i allà hi ha més activitat que aquí.
—Més activitats pròpies de Festa Major: gegants, correfoc, batucada, etc. D’uns anys cap aquí ha baixat molt el nivell de les activitats.

Òscar, informàtic.
—No en tinc una idea gaire completa. És el primer cop que vinc a una activitat aquest any.
—Més activitats per als nens el cap de setmana. Entre setmana és més difícil de compaginar-ho. El cap de setmana passat hi havia els castellers i era diferent. Ara mateix aquí hi ha molts nens i no hi ha res per a ells. És veritat que durant la setmana hi ha hagut activitats, com ara els pallassos, però per als pares era més difícil de compaginar

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.