Publicitat

Tanca per vacances l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sarrià-Sant Gervasi

La resta d’Oficines d’Atenció Ciutadana de la ciutat restaran obertes tot l’estiu, sempre amb cita prèvia. A l'OAC del Districte els tràmits es podran fer en línia o per telèfon, al 010.

Societat 

El Jardí

Des d’aquest dilluns i fins el 16 d’agost l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del districte, al carrer d’Anglí 31, estarà tancada. Els tràmits es podran fer en línia o per telèfon (010). A més, la resta d’Oficines d’Atenció Ciutadana de la ciutat restaran obertes tot l’estiu, sempre amb cita prèvia.

Es podrà accedir al Punt BCN o Quiosc de Tràmits i Serveis

Publicitat

Encara que no s’hi oferirà una atenció presencial personalitzada, els ciutadans podran consultar el Quiosc de Tràmits i Serveis de l’entrada de l’OAC del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, situada carrer d’Anglí, 31, baixos.

Publicitat

Els Quioscos de Tràmits i Serveis són un canal d’atenció ciutadana d’autoservei electrònic per agilitzar els tràmits municipals més utilitzats i l’accés a la informació de la ciutat. Són aparells fixos situats a diferents llocs de la ciutat on els ciutadans poden dur a terme una sèrie de tràmits relacionats amb el padró, hisenda o informació municipal: volants d’empadronament, fer la domiciliació bancària i certificats de pagament de l’IBI i de l’IVTM, fer el pagament de multes i tributs amb targeta bancària i demanar cita per a les OAC,

Publicitat

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

No hi ha articles per mostrar