Diumenge 24, setembre 2023
17.9 C
Sant Gervasi
18.1 C
Sarrià
Publicitat

Tenir o no tenir rutina… Aquesta és la qüestió!

Publicat el 22.5.2018 9:30

La contrapartida de @elenabulet

Si us plau, necessito ordre a la vida!

Bip, biip, biip!! Sona el despertador. M’aixeco i em dutxo. Esmorzo tres galetes i un cafè amb llet. Em dona energia per començar bé el dia. Em preparo l’entrepà i agafo el tàper per dinar que vaig cuinar ahir a la nit. Vaig a treballar a l’oficina en bici. Una mica d’exercici sempre va bé. Fitxo per entrar, m’assec davant de l’ordinador i vinga a processar dades en Excels i PowerPoints. En acabar, fem un parell de cervesetes amb els amics/gues i cap a casa. Un dia a la setmana faig un amistós de futbol. Algun vespre quedo amb la Cristina per sopar i, de vegades, dormim junts/es. Adoro la meva rutina. És plena i simple, m’ajuda a organitzar-me la vida. Necessito tenir uns punts d’ancoratge constants. La família, els amics/gues, la feina i l’esport. Si me’ls canvien massa, em desoriento. Em sento buit/da, perdut/da. A més, gràcies a aquestes seguretats, puc afrontar fàcilment noves situacions. Tinc una certa estabilitat que em permet ser flexible quan ho vull. També cal dir que rutina no vol dir ser avorrit. Pots tenir una rutina boja i molt completa que es repeteixi cada setmana. Sigui com sigui, busca la manera de ser feliç!

Zero continuïtat, vull canvis constants!

Bip, biip, biip!! Sona el despertador. Bé, de vegades no sona. Per exemple, quan la nit anterior m’he oblidat de posar l’alarma… Però tant és, està bé dormir el nombre d’hores que el cos demana. M’aixeco i esmorzo (el que tinc a la nevera) o em dutxo, depèn del dia en un ordre diferent. M’agrada improvisar, viure com em sento en cada moment. La meva feina em permet decidir l’horari i puc treballar des d’on vulgui. Per tant, cada dia és un món. Surto a fer una volta, treballo en una cafeteria, improviso dinars amb amics/gues, viatjo, vaig a esdeveniments culturals, manifestacions… Cada dia una activitat diferent. No podria tenir una rutina fixa, em sentiria ofegat/da. Fent el mateix cada setmana perdria l’espontaneïtat i l’interès per les meves activitats. Necessito canvis d’aires constants, que em presentin nous reptes. Poder viure experiències úniques que em donin vitalitat. Compartir temps amb diferents persones de les quals pugui aprendre, contrastar altres cultures. No tenir punts de seguretat és el més emocionant de cada dia. Cal aprofitar-ho i buscar la manera de ser feliç!

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.