26.4 C
Sant Gervasi
| Dissabte 02 de juliol de 2022 |
Publicitat

Torna l’Audència Pública a la Seu del Districte amb aforament limitat

La sessió es farà el dimarts 30 de juny a la tarda i caldrà reserva prèvia dels veïns per poder assistir presencialment a la Seu del Districte

Publicitat

Societat

El Jardí

El proper dimarts 30 de juny tindrà lloc l’Audiència Pública del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, a les 17.30 h, a la Sala de Plens de la Seu del Districte (plaça del Consell de la Vila, 7). Per garantir les distàncies de seguretat és necessari realitzar reserva prèvia de plaça fins el dilluns 29 de juny a les 17.30 h. La sessió té una durada prevista de dues hores.

Les persones que vulguin plantejar preguntes, queixes o propostes d’interès general poden fer-ho fins a 24 hores abans a través del web Decidim.Barcelona

Publicitat

També es poden inscriure per assistir a l’Audiència i plantejar les preguntes presencialment, tot i que l’aforament és limitat. Per garantir les distàncies de seguretat entre persones,  és necessari realitzar reserva prèvia de plaça fins dilluns 29 de juny a les 17.30 h a través d’aquest enllaç.

La sessió es retransmetrà en vídeo a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

Publicitat

La Carta Municipal de Barcelona defineix l’audiència pública com una de les principals eines de participació prevista perquè la ciutadania s’adreci o proposi a l’administració municipal l’adopció de determinats acords o per rebre informació de les seves actuacions. A més, pot ser de l’àmbit ciutat o districte, es fa de forma oral i hi pot assistir tothom que ho desitgi. Les convocatòries de les audiències públiques tenen periodicitat bimestral i se celebren en diferents espais i equipaments dels diversos barris que componen el districte.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.