25.6 C
Sant Gervasi
| Dijous 30 de juny de 2022 |
Publicitat

48 Open House BCN 2020 a Sarrià – Sant Gervasi

En el festival d'arquitectura, hi ha tres itineraris lliures a Sarrià-Sant Gervasi

Publicitat

Cultura

El Jardí

Per adaptar-se a les circumstàncies provocades per la pandèmia covid-19, enguany el festival ofereix, a part de les visites presencials habituals, visites guiades amb audioguia i activitats virtuals. Els dies de la programació presencial seran el dissabte 24 i el diumenge 25 d’octubre. A més, el festival s’allarga en el temps.

A la pàgina web trobaràs tot el contingut digital del festival Open House BCN 2020 (audioguies, vídeos, fotografies…) que estarà disponible des del 15 d’octubre de 2020, l’inici del festival, fins a la propera edició del festival. El contingut d’aquesta programació, majoritàriament, el porten a terme arquitectes autors o entitats i associacions expertes que transmeten el seu coneixement amb emoció i compromís cap a la ciutat i la seva arquitectura.

L’Open House a Sarrià-Sant Gervasi

Publicitat

Com és habitual, hi ha una destacada presència del festival d’arquitectura al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Cal destacar els següents itineraris lliures: La pedra, la terra i la fusta a Pedralbes, La Diagonal modernista i L’habitatge perdut al peu de Collserola.

També, des del 15 d’octubre al 31 de desembre, hi ha l’exposició ’10 anys d’OHB’, a l’Espai Mercè Sala, a l’intercanviador de la Diagonal (TMB), amb accès obert i gratuït. És una exposició aleatòria que propicia una relació diferent entre els agents que la formen, l’associació, el públic i l’arquitectura de la ciutat: s’organitza a través del moviment de la base de dades de l’associació 48h Open House Barcelona i anima que cada assistent visqui un relat propi sobre el mateix suport, la ciutat de Barcelona.

Protocol de seguretat i prevenció contra la COVID-19

Publicitat

Les activitats del festival d’arquitectura 48h Open House Bcn han sigut revisades pel Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i compleixen amb les mesures de seguretat (incloses les aprovades a la resolució del 16/10/20).

48h Open House BCN ha elaborat un protocol de seguretat i prevenció amb l’objectiu de celebrar el festival amb les màximes garanties de seguretat per a voluntaris, organitzadors, treballadors, visitants i proveïdors.

El festival seguirà els protocols següents, sempre d’acord amb la normativa vigent:

  • Aforament del 50% en les visites interiors dels edificis.
  • Registre dels visitants a la porta d’accés de tots els edificis.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en tots els espais del festival.
  • Disposició de gel desinfectant en les entrades dels edificis.
  • L’aforament interiors i de les cues compliran les distàncies de seguretat requerides.
  • Control d’aforament a les cues
  • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal del festival per garantir la distància de seguretat.
  • Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa del festival en paper. La informació únicament estarà disponible en línia.
  • A tots els espais on calgui s’habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.