Dilluns 26, febrer 2024
11.4 C
Sant Gervasi
11.3 C
Sarrià
Publicitat

Ametller Origen

Publicat el 6.3.2018 9:30

Gent de Mercat

Josep Xurigué (@josepxurigue)

Ametller Origen ve a complementar i a enriquir l’oferta comercial del mercat. I, sens dubte, reforça l’atractiu del mercat.

Ametller Origen ve a complementar i a enriquir l’oferta comercial del mercat. I, sens dubte, reforça l’atractiu del mercat. Totes les parades i el nou operador formen un equip per fer gaudir de l’alimentació de qualitat i saludable. Coneguem doncs, el projecte i les arrels d’Ametller Origen, a través de la visió dels seus responsables:

Publicitat

Com vau arribar al Mercat de Sant Gervasi? Quines sinèrgies positives podeu establir amb el Mercat?
Feia temps que volíem apropar-nos als veïns de Sant Gervasi i fer-ho d’una manera notòria pel al barri i per a nosaltres. Per una banda, el mercat de Sant Gervasi és un punt de referència al barri i amb molta tradició i, per l’altra, significa un retornar als orígens de la companyia que daten el 2001, quan precisament obríem una parada al mercat dels dissabtes de Vilafranca del Penedès. Suposava el començament d’una nova etapa per la família Ametller, la qual treballava al camp des de 1830 i comptava amb l’experiència de 7 generacions al darrera.
Som pagesos, i el fet d’estar al mercat ens ajuda a reforçar els nostres orígens: producte fresc i de qualitat com tots els establiments que hi estan presents i especialment, aquest sentiment de proximitat amb el client.

Publicitat

Quin va ser l’inici del projecte Ametller Origen?
Des de 1830, la família Ametller s’ha dedicat a conrear i tenir cura de les seves terres. Fruit de l’experiència com a agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, va néixer el projecte Ametller Origen.
Un model que integra la producció agrícola amb 1.500ha de camps al llarg de l’eix mediterrani, l’elaboració de cremes, truites, amanides, plats preparats, sucs, làctics al nostre Obrador de Vilafranca del Penedès i la comercialització a través de les 91 botigues a Catalunya.
El nostre propòsit és ajudar el màxim de persones a portar un estil de vida saludable a través d’una alimentació natural i plaent.

Quina opinió teniu dels mercats de Barcelona i en concret del Mercat de Sant Gervasi?
Els mercats de Barcelona formen part de la nostra cultura i generen un sentiment de pertinença als veïns.
El mercat del barri és un equilibri entre el record d’infantesa i la preocupació d’avui dia de la gent de trobar productes de qualitat, frescos i amb molt de sabor.
La societat cada vegada és més conscient que ens hem d’alimentar millor, consumir més productes frescos, i això és molt positiu.
El Mercat de Sant Gervasi compleix amb tots els requisits per ser capdavanter en l’alimentació saludable i aportar un valor afegit al barri. Els comerciants que s’hi troben ofereixen un servei i un producte excel·lent, i volem ser un més d’ells.

©Mercat de Sant Gervasi

Quina és la singularitat de la vostra botiga a Sant Gervasi i quin és el valor que podeu aportar al barri?
La botiga Ametller Origen al Mercat de Sant Gervasi, de 375m2, se situa a l’entrada principal del mercat, a la plaça Joaquim Folguera, i està integrada de tal manera que algunes de les seccions, inclús, tenen taulell directe al mercat, com si es tractés d’una parada més.
Els clients trobaran tot un ampli assortiment de productes d’alimentació, amb un protagonisme especial a la fruita, verdura i hortalisses, provinents majoritàriament de camps propis que tenim al llarg de l’eix mediterrani i els productes elaborats a l’Obrador Central d’Olèrdola (Vilafranca del Penedès). L’establiment té una sala de vendes en règim d’Autoservei, amb el producte fresc i d’alimentació general. També té zones de venda assistida amb les següents especialitats: Secció de carnisseria/xarcuteria, secció de sushi i secció de fleca.
Sens dubte, el nostre repte al barri és oferir producte fresc i de qualitat – dels nostres camps, els elaborats al nostre Obrador d’Olèrdola (Vilafranca del Penedès) i productes seleccionats acuradament- fent tot el que estigui al nostre abast per contribuir a la salut de les persones.
La nostra propera fita és presentar la nostra Fundació Ametller Origen, formada per dietistes-nutricionistes al barri i oferir sessions i tallers saludables a les escoles de manera gratuïta.
També podem aportar el nostre granet de sorra amb el nostre servei per a la gestió de la franja horària del migdia escolar, tant amb servei de cuina com a projecte educatiu. I per descomptat, participar en totes les activitats locals i de dinamització comercial del barri.

Som en un nou començament del mercat. Una nova etapa, com a veïnat i per a totes les persones que estimem la bona alimentació, per redescobrir-lo!

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.