24.3 C
Sant Gervasi
| Divendres 24 de setembre de 2021 |
Publicitat

Audiència Pública i presentació de Jaume Asens

Publicitat
Publicitat

Notícies del barri

Jesús Mestre

El dimecres 29 de novembre l’agenda política del districte de Sarrià-Sant Gervasi es va posar al dia, convocat simultàniament el Consell Ciutadà, l’Audiència Pública i el Consell Plenari. La reunió d’aquests òrgans s’havia ajornat diverses vegades amb motiu de la situació política i les mobilitzacions popular dels mesos d’octubre i novembre.

El nou regidor Jaume Asens. Fotografia de Carme Rocamora

L’Audiència va ser el primer acte del nou regidor, Jaume Asens, que substitueix a Daniel Mòdol. Asens va fer una breu declaració en el sentit que se sent “molt orgullós i agraït d’estar amb vosaltres”, a més d’informar que coneix el districte per haver-hi viscut la meitat de la seva vida (infància i adolescència) però va reconèixer que li falta rodatge per estar al dia de la vida política actual.

Entre les intervencions dels veïns i, sobretot, dels representants de les entitats de Sant Gervasi, cal destacar la de Montse Manent de l’Associació de Veïns de Sant Gervasi Sud sobre els Jardins de Can Ferrer, on s’hi ha instal·lat una colònia de gats que impedeixen iniciar les tasques d’adequació dels jardins, previstes per aquesta tardor. Va respondre el gerent, Xavier Patón, informant que estan traient els felins i que esperen iniciar les obres la primera setmana de desembre.

Fran Ribera, de l’AV i Amics del Putxet, va recordar al nou regidor algunes de les reivindicacions tradicionals del barri, posant èmfasi en la finca de propietat municipal Manacor 1 que, des de fa anys, està pendent d’adequació.

Cal mencionar, finalment, la crispada intervenció del senyor Recolons, en nom dels pares de l’escola Infant Jesús, en protesta pel pas de l’autobús D40 per la Travessera en sentit Besòs-Llobregat (per tant, contrari al sentit de la resta de circulació de vehicles), cosa que suposa un risc pel miler d’escolars que cada dia passen per aquest indret. La resposta del conseller Joan Manel del Llano no va satisfer en absolut a Recolons.

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.