Publicitat

Bacalla amb panses i pinyons

spot_img

Publicat el 20.4.2015 19:23

cuina de mercat

Blai Pérez

Publicitat

Ingredients per a 4 persones:

Publicitat

1 ceba trinxada fina

2 tomàquets madurs ratllats (sense llavors)

oli d’oliva

farina

4 talls de bacallà dessalat, de 150 g cada un

1 all

sal

90 g de pinyons sense torrar

2 dl de vi blanc sec

80 g de panses

 

Preparació:

Poseu la ceba tallada en juliana i el tomàquet en una cassola amb un raig d’oli d’oliva com per fer un sofregit. Al mateix temps enfarineu i fregiu els talls de bacallà en una paella amb oli calent i reserveu-los. A continuació, afegiu una cullerada de farina al sofregit i remeneu-ho un parell de minuts. Feu una picada amb l’all, una mica de sal i 10 g de pinyons. Barregeu aquesta picada amb el vi blanc i aboqueu-la al sofregit. Deixeu reduir el vi i poseu-hi prou aigua perquè cobreixi el bacallà. Afegiu-hi les panses i la resta de pinyons i deixeu-ho coure 5 minuts.

Finalment, incorporeu-hi els talls de bacallà i acabeu-ho de coure tot junt, per evitar que s’enganxi es remenarà de tant en tant, tot sacsejant la cassola.

 

Notícies relacionades

El Jardí 115, març de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/04/El-Jardi-115_Marc25_0403.pdf

Ferida de gravetat una jove en caure d’un balcó d’Avenir després de ser agredida per la seva parella

Els Mossos detenen dos homes de 52 i 57 anys per intent d'homicidi i lesions

El Jardí 114, febrer 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/03/ElJardi114_Febrer25_0402.pdf

El Jardi 113, gener de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/02/El_Jardi_113_gener2025.pdf
spot_img

El Santuari Sant Antoni de Pàdua inaugura l’exposició benèfica “L’art amb València”

La mostra, que compta amb obres d'Antoni Tàpies, es podrà visitar fins al 10 de maig a Santaló

“Collserola en perill” llença un manual de prevenció d’incendis forestals

Els veïns dels barris de muntanya difonen les mesures que cal adoptar a casa i als carrers

Fins a posar-nos dempeus

Podem rastrejar la nostra manera de veure el món, de caminar i també de pensar, fins als nostres avantpassats arborícoles que van evolucionar i es van diferenciar dels altres mamífers: l'article de Cristina Junyent

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí