23.9 C
Sant Gervasi
| Divendres 01 de juliol de 2022 |
Publicitat

Cartells a les portes dels jardins de Piscines i Esports

Publicitat

El Racó dels Veïns

Toni Molist

Fa mesos que estic intentant que l’Ajuntament m’expliqui que hi fan aquests cartells en les quatre portes dels Jardins de Piscines i Esports, en tres no hi figura el nom del parc. Ho vaig preguntar en Audiència Pública, on van prendre bona nota i en successives peticions en el web de l’ajuntament.

Aquesta és la meva última queixa:

Fotografia de Toni Molist
Publicitat

Anterior resolució 6859FHV, entre d’altres, des del 8 de setembre de 2016
Lamentablement segueixen repetint el mateix i sense contestar a cap de les meves qüestions que espero que em responguin una a una:
1— El nom del jardí figura en el cartell d’una de les portes, també el de DIR DIAGONAL i això sembla correcte, però no en les altres dues portes on només diu DIR DIAGONAL, que és un nom comercial i ÉS PUBLICITAT. DIR només pot figurar com una entitat col·laboradora.
2 — El text del cartell no especifica si les activitats prohibides són les lucratives, conseqüentment queden prohibides, o es considera que estan prohibides, totes les activitats de grup dirigides o “classes”.
3 — ¿És correcte quan vostès responen “no hi estan permeses les activitats amb finalitat lucrativa”? ¿Això és extensiu a tots els jardins i parcs de la ciutat per normativa? 

I aquí tenim la resolució d’[email protected]:

Publicitat

Sent: Friday, April 28, 2017 3:40 PM
To: [email protected]
Subject: Resolució 0273FMX
Benvolgut Sr. Molist,
Responem a la vostra comunicació rebuda el 19 d’abril de 2017, amb codi 0273FMX, sobre els Jardins de Piscines i Esports.
En relació amb les preguntes que ens vàreu fer en la vostra darrera comunicació, us informem del següent:
– Que respecte a les dues primeres qüestions, prenem nota de vostra queixa i us volem donar les gràcies per haver-nos-la fet arribar. Traslladarem la vostra reclamació al departament corresponent.
– Quant a la tercera pregunta que enumereu, en què ens pregunteu si a cap dels jardins i parcs de la ciutat hi estan permeses les activitats lucratives, us informem que hem traslladat aquesta qüestió a Parcs i Jardins, per tal que us puguin donar una resposta acurada.
Us agraïm la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició per a futures comunicacions.
Cordialment,
Departament de Comunicació, Districte de Sarrià – Sant Gervasi

En poques paraules, tanquen el tema sense donar explicacions i deixen els cartells (recentment m’han confirmat que les activitats lucratives no estan permeses).

Malgrat les esperances d’un altra manera de fer de l’Ajuntament del canvi, el temps va passant i veiem com són de tolerants amb moltes situacions més o menys corrompudes sense atrevir-se a tocar-les. Em pregunto si els ciutadans ens podem empoderar i resoldre aquest detallet amb unes alicates o pintura, i si els activistes que ara estan a prop del govern ens acompanyarien.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.