Dimecres 06, desembre 2023
13.3 C
Sant Gervasi
13.2 C
Sarrià
Publicitat

Compota de fruita seca amb salsa tahina

Necessitareu aliments com orellanes, panses, poma seca o llavors de sèsam negre torrades per decorar

Carme Rocamora
Carme Rocamora
El primer dia de classe a la UAB em van preguntar perquè volia ser periodista. Suposo que per aquell ideal d’intentar donar veu a aquells que els hi han tret, o bé perquè són ignorats, o bé perquè no se’ls sent prou. He tingut la sort de practicar-ho, amb més o menys destresa, aprenent a mitjans com La Vanguardia, Europa Press o ElNacional.cat. Actualment, treballo com a redactora de política a Nació. I continuo aprenent dia a dia a El Jardí, el diari que m’ha mostrat que cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada.

Publicat el 2.2.2019 10:30

Cuina i Nutrició

Marta Castells

Ingredients:

Publicitat
  •     6 o 7 orellanes rentades i partides per la meitat
  •     Mitja tassa de panses rentades
  •     Mitja tassa de poma seca rentada
  •     Suc de poma, sal, anís estrellat, 2 c.s tahina, musli cruixent o llavors de sèsam negre torrades per decorar

Passos a seguir:

Publicitat
  1.     Poseu a estovar els tres primers ingredients amb suc de poma i un polsim de sal durant 2 o 3 h.
  2.     Coeu la fruita seca junt amb el suc de poma d’haver-los estovat i afegiu-hi mitja tassa més. Afegiu-hi l’anís estrellat i coeu-ho durant 30 o 40 minuts, tapat i a foc baix.
  3.     A mitja cocció, feu la salsa dissolent la tahina amb una mica de suc de poma de la cocció fins que quedi d’una consistència cremosa.
  4.     Presenteu la compota banyada amb la salsa i el musli o les llavors.

NOTA: si us heu quedat sense suc de poma de la cocció féu la salsa amb aigua.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!
Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitat



PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.