22 C
Sant Gervasi
| Dijous 24 de setembre de 2020 |

Compota de fruita seca amb salsa tahina

Necessitareu aliments com orellanes, panses, poma seca o llavors de sèsam negre torrades per decorar

Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

Cuina i Nutrició

Marta Castells

Ingredients:

  •     6 o 7 orellanes rentades i partides per la meitat
  •     Mitja tassa de panses rentades
  •     Mitja tassa de poma seca rentada
  •     Suc de poma, sal, anís estrellat, 2 c.s tahina, musli cruixent o llavors de sèsam negre torrades per decorar

Passos a seguir:

  1.     Poseu a estovar els tres primers ingredients amb suc de poma i un polsim de sal durant 2 o 3 h.
  2.     Coeu la fruita seca junt amb el suc de poma d’haver-los estovat i afegiu-hi mitja tassa més. Afegiu-hi l’anís estrellat i coeu-ho durant 30 o 40 minuts, tapat i a foc baix.
  3.     A mitja cocció, feu la salsa dissolent la tahina amb una mica de suc de poma de la cocció fins que quedi d’una consistència cremosa.
  4.     Presenteu la compota banyada amb la salsa i el musli o les llavors.
Publicitat

NOTA: si us heu quedat sense suc de poma de la cocció féu la salsa amb aigua.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.