Publicitat

Concurs de Cuina Little Chef

spot_img

Publicat el 8.11.2016 16:30

Notícies de Sant Gervasi

Merche Crespo

pequerecetaEl passat dissabte, 5 de novembre, es va celebrar al Col·legi Canigó de Barcelona la 3 ª edició del concurs Little Chef Canigó en el que més de 80 nenes i nens, des de P3 fins a 1er. de Primària, van elaborar senzilles receptes de cuina. La finalitat del concurs, que també es celebra en altres col.legis de la resta del país, és promocionar els hàbits saludables entre els petits i les seves famílies, utilitzar productes de proximitat, fomentar la creativitat i la diversió en família.

Publicitat

Els participants van distribuir-se en dues categories: Little Chef XS: nens i nenes de P3 i P4 i Little Chef S: P5 i 1er. de Primària i tots van rebre un diploma acreditatiu, a més d’un kit format per un devantal, un barret de cuiner i altres sorpreses. Finalment es van lluirar 3 premis per categoria, després de que el jurat escollís els guanyadors.

Publicitat

Segons les bases del concurs, els participants havien de realitzar una recepta a escollir entre un postre: galetes decorades, broquetas de fruites o pastissos, o un berenar, com sandvitxos o canapès. El concurs va ser presencial i cada participant va elaborar la seva propia recepta en un temps màxim de 20 minuts.

El jurat va estar format per persones relacionades amb el món de la gastronomia i la restauració com Miguel Balcells, de “El guardián de los sabores” i influencer gastronòmic, Eva G. Hausmann, Chef assessora i estilista gastronòmica, el Chef Joan Domènech, del restaurant japonès Nomo de Barcelona, el Chef Alfonso Tomassoni, del Restaurant Braserie Flo, i en la actualitat Chef executiu del Grupo Cuttings i Guzmán Gastronomía, i per últim, per Marta Queralt, directora de la Escola de Cuina Montserrat Seguí.

jurado4Els membres del jurat van avaluar les receptes en funció d’aspectes com la creativitat, la presentació i el seu sabor i van quedar sorpressos al veure als petits chefs participants preparant plats amb ingredients saludables i molt variats (fruites, verdures, etc.)

Al chef Alfonso Tomassoni li va cridar la atenció la perfecció amb que van treballar els nens de 3 anys, els més petits, i la chef Eva G. Hausmann estava satisfeta al comprovar que els nens són molt conscients del què és “menjar saludable”.

Ha estat una jornada familiar divertida i colaborativa en la que ha participat tota la comunitat educativa del Col.legi Canigó, ja que les alumnes més grans han fet d’ hostesses, i els pares i mares dels alumnes participants han col.laborat en la elaboració dels plats dels nens.

Esperem que la 4ª edició Little Chef Canigó esdevingui també un éxit.

Notícies relacionades

El Jardí 115, març de 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/04/El-Jardi-115_Marc25_0403.pdf

Vox punxa en l’intent de criminalitzar el centre d’acollida de Cister

Paral·lelament, una vintena de veïns es reuneixen a les portes de l'edifici en una concentració de suport

Un centre d’acollida a persones sense llar de la Bonanova, al punt de mira de l’extrema dreta

Vox convoca una manifestació, tot i que el veïnat i l'Ajuntament asseguren que mai ha generat conflictes

El Jardí 114, febrer 2025

https://diarieljardi.cat/wp-content/uploads/2025/03/ElJardi114_Febrer25_0402.pdf
spot_img

A Sarrià el temps també és or

"Als CAPs existeix un sistema telefònic pervers que permet tenir el client esperant ser atès molt més temps del que seria raonable": l'opinió de Miquel Saumell

El Santuari Sant Antoni de Pàdua inaugura l’exposició benèfica “L’art amb València”

La mostra, que compta amb obres d'Antoni Tàpies, es podrà visitar fins al 10 de maig a Santaló

“Collserola en perill” llença un manual de prevenció d’incendis forestals

Els veïns dels barris de muntanya difonen les mesures que cal adoptar a casa i als carrers

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí