Dijous 25, abril 2024
12.7 C
Sant Gervasi
12.6 C
Sarrià
Publicitat

Concurs del Cartell de la Festa Major de Sant Gervasi 2017

Publicat el [wpdts-custom start="post-created" format="j.n.Y G:i"]

Notícies de Sant Gervasi

Bases:

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar, presentant una obra original (es poden presentar més d’una obra).

Publicitat

En cas de ser menor d’edat, s’hauran d’afegir les dades de contacte d’un tutor/a amb la pertinent autorització de participació del menor.
Característiques: Mides A3 (42 cm d’alçada x 30 cm d’ample) format vertical.

Publicitat

El concursant haurà d’incloure al cartell la frase “Festa Major de Sant Gervasi 2017”, les dates “del 9 al 19 de juny” i deixar una reserva (pot ser de color, però sense imatge) de 5 cm (una franja horitzontal) a la part inferior en sentit del cartell vertical. També s’haurà d’incloure el logo de Sant Gervasi.

Les il·lustracions presentades es poden fer en qualsevol estil o tècnica, lliurades en format digital per a impressió en quadricromia (4 colors) i que fomentin els valors cívics i culturals de la Festa Major.

El cartell guanyador servirà per al cartell de la Festa Major, programes d’actes i altres peces promocionals.

Es lliurarà l’original imprès i enganxat en un suport de cartolina blanca de mides 45 x 35 firmat o sota pseudònim per darrera dins d’un sobre. En aquest sobre també hi ha de ser-hi un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon) i un pen drive amb el cartell en qualsevol dels següents formats; .pdf, .jpg, .ai, .psd, preferible en capes i amb 300 dpi o més.

El termini de presentació de les obres serà fins al 29 d’abril de 2017 al Centre Cívic Vil·la Florida del carrer Muntaner, 544 i al Centre Cívic Can Castelló del carrer Castelló, 1-7 de Dl. a Dv. de 10 a 21 h i Ds. de 10 a 13 h. a tots dos centres.

El veredicte del Jurat del concurs (membres de La Comissió de Festes de Sant Gervasi) serà inapel·lable i es farà públic el 15 de maig del 2017, al mateixos centres Cívics Vil·la Florida i Can Castelló.

El participant guanyador cedirà tots els drets d’imatge de l’obra guanyadora.

El premi es pot declarar desert si el jurat ho considera oportú.

Una selecció dels cartells presentats a judici del jurat a més del cartell guanyador seran exposats al Centre Cívic Can Castelló durant les dates de la Festa Major.

Les il·lustracions no premiades podran ser recollides al Centre Cívic Can Castelló del 3 al 7 de Juliol de 16.30 a 20.30 h. Les obres no recollides durant aquest termini seran destruïdes.

El fet de participar en aquest concurs vol dir l’acceptació d’aquestes bases.

Premi:
El guanyador/a del concurs a més de la seva publicació com a imatge de la Festa Major de Sant Gervasi 2017, al cartell, programa d’actes i peces promocionals, rebrà la quantitat de 400 euros, que seran lliurats en un acte dintre de la Festa Major de Sant Gervasi, del 9 al 19 de juny.

Organitza: La Comissió de Festes de Sant Gervasi

Sant Gervasi, 9 de febrer de 2017

 

Publicitat

Subscriu-t'hi

Dona suport al periodisme cooperatiu i de proximitatPDF per 35€ l'any
PDF + PAPER per 50 € l'any

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.