21.7 C
Sant Gervasi
| Dijous 07 de juliol de 2022 |
Publicitat

Desacords per la modificació del Passeig de la Bonanova

Publicitat

Notícies de Sant Gervasi

Carme Rocamora (@CarmeCRS)

El passat mes de febrer a la revista vàrem informar de la modificació que va fer el govern municipal al Passeig de la Bonanova, suprimint un dels dos carrils just al tram on hi ha l’escola la Salle Bonanova i els seus dos edificis adjacents. Arran d’aquest fet alguns dels veïns i usuaris es van queixar, ja que tot i que se’ls hi havia comentat que es faria la modificació feia temps, s’ho van trobar d’un dia per l’altre. Els pares dels alumnes de la Salle fins i tot varen presentar un escrit de queixa i ara tots plegats s’han organitzat: el passat dijous 30 de març van decidir trobar-se els afectats de la zona: veïns, el director de La Salle, el representant de l’AMPA i també el conseller del Partit Popular Boris Valls, que hi va participar per ajudar-los a mantenir un diàleg amb el govern municipal per aconseguir restablir els dos carrils inicials.

Hi ha congestions a les hores punta
d’entrar al col·legi i els veïns
no poden accedir al pàrquing,
ja que s’han suprimit les línies discontínues

Publicitat

Els afectats van coincidir en què aquesta modificació està causant diverses problemàtiques amb congestions principalment a les hores punta d’entrar al col·legi i també perquè els veïns no poden accedir al pàrquing, ja que s’han suprimit les línies discontínues. Així doncs els veïns pretenen obrir un diàleg amb el Govern Municipal per aconseguir canviar aquesta situació.
Per la seva banda, en el seu moment el govern de Barcelona en Comú va confirmar que era una modificació conseqüent de la implantació de la xarxa ortogonal del bus per agilitzar la sortida de cotxes. El Grup Demòcrata ja es va pronunciar en el seu moment dient que aquest canvi s’havia fet d’una manera poc transparent i sense avisar als veïns que s’ho van trobar de cop.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.