20.7 C
Sant Gervasi
| Dimarts 03 d'agost de 2021 |
Publicitat

Editorial 47

Dediquem el reportatge d’aquest mes a la gent gran, una part molt nombrosa de la nostra societat i de la que segurament no tenim prou cura

Publicitat
Publicitat
Carme Rocamora
Cadascuna de les coses que passen als barris, per petita que sigui, mereix ser explicada

El Jardí

Els primers freds de l’any ens han colpit aquestes darreres setmanes, i segurament ho seguiran fent en les següents. Som a l’hivern, l’estació on tot sembla nu, obert, essencial. També és una estació que evoca la vellesa i al mateix temps la renovació, com ens mostra l’escultura “Els primers freds” de Miquel Blay. Els primers brots grocs de les mimoses, però, comencen a trencar l’austeritat hivernal i, amb el seu color atrevit i provocador, comencen a anunciar una primavera que encara és llunyana.

Dediquem el reportatge d’aquest mes a la gent gran, una part molt nombrosa de la nostra societat i de la que segurament no tenim prou cura. Al districte, tant a partir d’institucions i recursos públics i privats, hi ha una excel·lent xarxa per atendre aquestes necessitats. I en el reportatge hem sortit al carrer per parlar amb la gent que viuen i fan ús d’aquests equipaments per saber com els valoren, que els hi aporten o, fins i tot, si no en volen saber res. Hem recollit el seu testimoni i l’hem intentat plasmar en aquest reportatge on els cuidadors i la mateixa xarxa l’assistència social també en són protagonistes.

Finalment caldria recordar que aquestes darreres festes les entitats i comerços del barri han fet molts esforços perquè les festes siguin ben lluïdes, tot i que, un any més, ha fallat l’enllumenat públic a molts barris. S’han organitzat moltes fires de barri, molt concorregudes, activitats per la canalla amb els tradicionals “cagatió” i, naturalment, les recollides de cartes dels Reis Mags i les cavalcades. Dediquem el fotoreportatge a les cavalcades de Sarrià i Sant Gervasi que, una vegada més, han convocat molts veïns i veïnes dels barris.

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí. Entre tots garantirem el futur de la publicació!

Fes-te subscriptor

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu? Fes-te subscriptor per només 5€ al mes i passa a formar part de la comunitat El Jardí

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.