27.7 C
Sant Gervasi
| Dissabte 13 d'agost de 2022 |
Publicitat

El PP demana acabar amb la “por a l’atracament” que pateix la gent gran a Sarrià-Sant Gervasi

El Jardí recull els desitjos dels grups polítics de Sarrià-Sant Gervasi pel 2022

Publicitat

Carta dels polítics per l’any 2022

Antonio Verdera (PP)

El primer que penso en començar a escriure aquesta carta als Reis d’Orient és que puguin arribar al seu repartiment de regals i il·lusions sans i estalvis. Si ho fan baixant per la serra de Collserola i els nostres barris de muntanya, poden tenir serioses dificultats: carrers en mal estat que s’han d’arreglar, algun senglar que l’emprengui contra un camell, i no parlem de la desorientació que els poden produir les qualificacions urbanístiques que estan per resoldre.

Els desitjos per al nostre districte són molts, però hi ha temes que són prioritaris. La seguretat, que per més que els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana s’esforcin seriosament a resoldre, sempre sembla que els delinqüents vagin un pas endavant. La por a l’atracament s’ha convertit en el nostre pa de cada dia, sobretot per a la gent gran dels nostres barris. 

Publicitat

La seriosa millora i manteniment dels parcs i jardins, on tothom qui vulgui passejar té dret a gaudir en un entorn en condicions. El fet de poder tenir uns carrers més nets i segurs, sense que les rajoles trencades i els escocells sense arbres i descurats siguin trampes mortals. Que hi hagi actuacions eficaces contra les ocupacions il·legals, que degraden els barris i posen en perill la convivència. Que les ajudes als comerços i la restauració, que tan malament ho han passat, siguin realistes. Que les peticions de les associacions, que tant ajuden a la bona marxa del districte, siguin ateses. Que l’encertada adquisició de la Casa Tosquella no sigui l’excepció, sinó un exemple a seguir en la preservació de la memòria arquitectònica i històrica de Sarrià – Sant Gervasi.

Però si els Reis d’Orient arriben fins a la plaça Sant Jaume, no crec que siguin feliços: no hi trobaran cap pessebre, només hi veuran una burla a la fe de milions de persones, pagada amb els impostos de tots els barcelonins, incloent-hi els de Sarrià-Sant Gervasi. 

Publicitat

La plaça Sant Jaume serà sens dubte el millor lloc per descarregar tot el carbó que tinguin.

Subscriu-t'hi

Et vols comprometre amb el periodisme de proximitat, rigorós i cooperatiu?

PDF per 30€ l'any
PDF + PAPER per 45 € l'any

Publicitat
Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.